Zika virus grunnforskning

theernment er å støtte grunnforskning til bedre å forstå Zika virus “naturlige historie og utvikling, viral biologi, struktur, replikering, overføring og patogenesen (evne til å forårsake sykdom) samt virusets interaksjoner med mygg og menneskets immunresponsen til Zika . For tiden er theernment utvikler dyremodeller som kan brukes for å teste og evaluere kandidat terapeutika og vaksiner. Disse dyremodeller kan også brukes til å bedre forstå effektene av Zika virus på kroppen, spesielt under graviditet, og virkningen av viruset på fosteret.

theernment har lenge støttet forskning på biologi mygg å bidra til å utvikle verktøy for å begrense spredningen av dødelige mygg-borne sykdommer som dengue og malaria. theernment støtter vektor kompetanse studier for å teste ulike myggarter for sin evne til å bære og overføre Zika virus, samt forskning for å unngå mygg resistens mot insektmidler og identifisere utvikling av resistens tidlig, så det kan administreres tilstrekkelig. I tillegg er theernment støtter vitenskap for å finne nye insekt mål og fremgangsmåter for å redusere populasjonen av mygg sender Zika virus i et forsøk på å forstyrre ytterligere overføring til mennesker.

theernment forskning hjelper oss å lære mer om Zika virus for å hjelpe de som er rammet. The National Library of Medicine tilbyr en Zika Virus Health Information Guide ressurs for mer informasjon om hvor de aktuelle risikoen er og andre forskningsinitiativ world wide.