yodoxin

Terapeutisk Klasse: Amebicide, Intestinal

Bruker For Yodoxin

Kjemisk Klasse: Halogenerte Hydroxyquinoline

Iodoquinol er bare tilgjengelig med legens resept.

Når et legemiddel har blitt godkjent for markedsføring for en bestemt anvendelse kan erfaring viser at det er også nyttig for andre medisinske problemer. Selv om disse bruker ikke er inkludert i produktmerking, er iodoquinol brukes i visse pasienter med følgende parasitt infeksjoner

For pasienter som tar denne medisinen for extraintestinal eller invasiv amebiasis smitte

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Barn kan være mer sannsynlig å utvikle visse bivirkninger, spesielt hvis gitt høye doser over lang tid.

Før du bruker Yodoxin

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne, eller hvis de forårsaker forskjellige bivirkninger eller problemer i eldre mennesker. Det finnes ingen spesifikk informasjon sammenligne bruk av iodoquinol hos eldre med bruk i andre aldersgrupper.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder iodoquinol. Det kan ikke være spesifikke for Yodoxin. Vennligst les med forsiktighet.

Ta dette legemidlet etter måltider for å minske mulig magesyke, med mindre annet er regissert av legen din.

Dersom tablettene er for store til å svelges hele, kan de knuses og blandes med en liten mengde av eplesaus eller sjokoladesirup.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, fortsetter å ta denne medisinen for full tid for behandling, selv om du begynner å føle deg bedre etter noen få dager. Ikke gå glipp av noen doser.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Denne medisinen kan føre til uklart syn eller synstap. Sørg for at du vet hvordan du reagerer på legemidlet før du kjører, bruker maskiner, eller gjøre noe annet som kan være farlig hvis du ikke er i stand til å se godt. Hvis disse reaksjonene er spesielt plagsomme, sjekk med legen din.

Hvis du må ha skjoldbrusk funksjonstester, pass på at legen vet at du tar denne medisinen eller har tatt det i løpet av de siste 6 månedene.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Riktig bruk av iodoquinol

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori N Ikke klassifisert

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Forholdsregler når du bruker Yodoxin

Dientamoeba fragilis metronidazol, Flagyl, paromomycin, Flagyl IV, iodoquinol

Amebiasis doksycyklin, metronidazol, Flagyl, tinidazole, Vibramycin, klorokin

Blastocystis Infeksjon iodoquinol, Diquinol

Balantidium coli metronidazol, Flagyl, Flagyl IV, iodoquinol, Flagyl ER

 eller gå delta i Yodoxin støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.

Yodoxin bivirkninger

Yodoxin (iodoquinol)