ylang ylang olje: bruksområder, bivirkninger, interaksjoner og advarsler

Aceite de Ylang Ylang, Cananga odorata forma. genuina, Canangium odoratum forma. genuina, Huile d’Ilang-Ilang, Huile d’Ylang Ylang, Huile d’Ylang Ylang, Ylang Ylang.

Ylang ylang olje er laget fra blomster av gras Cananga odorata genuina; Folk søker ylang ylang olje på huden for å fremme avslapning, drepe bakterier, senke høyt blodtrykk, og øke seksuell lyst. Det er også en del av en kombinasjon spray brukes til å drepe hodelus; I mat og drikke, ylang ylang olje brukes som smakstilsetning; I industrien er det brukt som en duft for kosmetikk og såper.

Det er ikke nok informasjon til å vite hvordan ylang ylang olje kan fungere.

Utilstrekkelig Bevis fo; Anvendt til SKI; Behandling av hodelus. Utvikling bevis tyder på en hud spray som inneholder ylang ylang olje, anis olje og kokosolje er 92% effektivt for å drepe hodelus hos barn. Det synes å fungere om så vel som en spray som inneholder bug-mordere som permetrin og malathion; Behandling av høyt blodtrykk; Fremme avslapping (som et beroligende middel); Økende seksuell lyst (som et afrodisiakum); Andre forhold. Mer bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av ylang ylang olje for disse bruksområdene.

Ylang ylang olje virker trygg for barn og voksne i de mengder som finnes i matvarer. Det synes også å være trygg når den brukes til hodebunnen i kombinasjon med andre urter; Det er ikke nok informasjon til å vite om ylang ylang olje tatt av munnen er trygt eller hva de mulige bivirkningene kan være hvis det brukes i mengder høyere enn det som vanligvis finnes i matvarer; Forsiktighetsregler og advarsler: Graviditet og amming -feeding: Ylang ylang olje er trygt for gravide og bryst -feeding kvinner i nærings mengder. Men større medisinske mengder bør unngås inntil mer er kjent.

Vi har for tiden ingen informasjon for Ylang Ylang OIL Interactions

Den passende dose av ylang ylang olje avhenger av flere faktorer som for eksempel brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon for å bestemme en passende rekke doser for ylang ylang olje. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Referanser

Elektronisk Code of Federal Regulations. Tittel 21. Part 182 – Stoffer generelt anerkjent som Safe. Tilgjengelig på: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = div5 & view = text & node = 21: 3.0.1.1.13 & IDNO = 21

Mumcuoglu KY, Miller J, Zamir C, et al. In vivo pediculicidal effekten av et naturlig middel. ISR Med Assoc J 200; 4: 790-3.

Naturlige medisiner omfattende Database Forbruker versjonen. se Natural Medicines Comprehensive Database Professional versjon. ÂTherapeutic Forskning fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresjon