winrgy ™ ernæringsdrikk med vitamin c (velvære internasjonal)

Bruker: Gjennom næringsstoffer i kosten, nervene er i stand til å sende signaler gjennom kroppen som kalles nevrotransmittere. En slik nevrotransmitter, noradrenalin, gir personer med den nødvendige årvåkenhet og energi som kreves i dag-til-dag aktivitet. En unik blanding av vitaminer og mineraler som er viktige for etableringen av noradrenalin har blitt innarbeidet i Winrgy ™, noe som gjør det til en deilig, ernæringsmessig alternativ til kaffe og cola.

Studier viser at vitamin B2 (riboflavin) hjelper kroppen frigjøre energi fra protein, karbohydrater og fett, mens vitamin B12 (kobalamin) er gitt for å bekjempe tretthet og lindre neurologiske problemer, inkludert svakhet og hukommelsestap. En annen viktig komponent i Winrgy, vitamin B3 (niacin), arbeider med både tiamin og riboflavin i metabolismen av karbohydrater og er avgjørende for å tilveiebringe energi for celle vevsvekst. Niacin har også vist seg å utvide blodårene, og derved øke blodstrømmen til forskjellige organer i kroppen, noen ganger resulterer i en rødme av huden og en frisk følelse av varme.

I motsetning til koffein, Winrgy tilbyr råvarer er nødvendige for å fortsette produksjonen av noradrenalin og er ideell for når som helst ytelse er påkrevd.

Veibeskrivelse: Legg 3/4 kopp kaldt vann eller juice til en pakke mix. Rør briskly. Konsumere 1-2 ganger per dag. Oppbevares på et kjølig og tørt sted. For maksimalt resultat, kombinere dette produktet med en servering størrelse på Food For Thought. ™

Advarsler: Phenylketonurics: inneholder fenylalanin. Ikke for bruk av barn, gravide eller ammende kvinner. Personer som tar medisiner bør oppsøke lege før du tar dette produktet. Ikke forbruke mer enn fire porsjoner per dag. Unngå bruk av antacida som inneholder aluminium med dette produktet.

Ingredienser: Vitamin C (som askorbinsyre), vitamin E (alfa-tokoferol acetate), Thiamin (som tiamin mononitrat), Riboflavin, Niacin (som niacinamide), vitamin B6 (som pyridoksin hydroklorid), Folat (som folsyre), vitamin B12 (som cyanokobalamin), Pantotensyre (som kalsiumpantotenat), sink (sink gluconate), kobber (som kobber gluconate), mangan (som mangan aspartat), krom (som krom aspartat), kalium (som kalium aspartat), fenylalanin (som L-fenylalanin), Taurin, Glysin, Koffein, Fruktose, naturlig aroma, sitronsyre og Silicon Dioxide.

En boks inneholder 28 pakker. Servering størrelse tilsvarer en pakke.