Wilms tumor og andre barndom nyresvulster behandling (pdqто): behandling [] -multilocular cystisk nefrom

Generell informasjon om multilokulær Cystisk nefrom

Gastrointestinal stromal tumor er en sykdom der unormale celler form i vev i mage-tarmkanalen; Den gastrointestinale (GI) er en del av kroppens fordøyelsessystemet. Det hjelper til å fordøye maten og tar næringsstoffer (vitaminer, mineraler, karbohydrater, fett, proteiner og vann) fra mat slik at de kan brukes av kroppen. GI-systemet består av følgende organ; Mage; Tynntarmen; Tykktarmen (colon); Gastrointestinal stromal tumor (GIST) …

Multilokulær cystisk nefrom har vært forbundet med pleuropulmonary blastomas, så røntgenlab studier av brystet overvåkes hos pasienter med multilokulær cystisk nefrom. [1] (Se Kliniske Funksjoner og Diagnostic og iscenesettelse Evaluering deler av denne oppsummeringen for mer informasjon om den kliniske funksjoner og diagnostisk evaluering av barndommen nyre svulster.)

Standard behandlingstilbud for multilokulær Cystisk nefrom

Standard behandling for multilokulær cystisk nefrom er kirurgi.

Referanser

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute