whey protein bakgrunn

Naturlig Standard® Pasient Monograph, Copyright © 2016 (). Alle rettigheter reservert. Kommersiell distribusjon forbudt. Denne monografien er ment kun til informasjonsformål, og bør ikke tolkes som bestemt lege. Du bør ta kontakt med en kvalifisert helsepersonell før du tar beslutninger om behandling og / eller helsemessige forhold.

Melk er satt sammen av to hovedtyper av proteiner, kasein klasse og mysen klasse.

Whey protein inneholder høyere nivåer av essensielle aminosyrer. De brukes i iskrem, brød, suppe, baby formel, og andre matvarer.

Myseproteinprodukter kan behandles på en rekke måter. De ferdige produktene har ofte ulike nivåer av protein, sukker, mineraler og fett.

Myseprotein er et lettfordøyelig proteinkilde. Det er også en populær proteintilskudd for å bedre immunforsvaret og muskelstyrke. Det er også brukt for å forebygge hjertesykdom, diabetes og bein tap.

Det er god dokumentasjon for å støtte bruk av whey protein for å lindre allergi symptomer, redusere appetitten, og gir protein. Det er ganske godt bevis for å støtte bruk for å forbedre blodsukkernivået, øke muskelmasse og styrke, og fremme vekttap. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte disse funnene.

Dette evidensbasert monografi ble utarbeidet av The Natural Standard Forskningssamarbeid