vytone

Terapeutisk Klasse: Anti-Infeksiøs / Anti-Inflammatory Kombinasjon

Bruker For Vytone

Farmakologisk Klasse: Hydrokortison

Kjemisk Klasse: Halogenerte Hydroxyquinoline

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av hydrokortison og iodoquinol aktuell krem ​​hos barn yngre enn 12 år. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av hydrokortison og iodoquinol aktuell krem ​​i geriatriske pasienter.

Før du bruker Vytone

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Det er svært viktig at du bruker denne medisinen bare som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan føre til uønskede bivirkninger eller hudirritasjon.

Dette legemidlet er til bruk på bare huden. Ikke få det i dine øyne, nese, lepper eller vagina. Ikke bruk den på hudområder som har kutt, skrubbsår eller brannsår. Hvis det blir på disse områdene, skyll den av med en gang med vann.

For å bidra til å rydde opp huden din problemet helt, er det svært viktig at du fortsetter å bruke denne medisinen for full tid for behandling.

Dette legemidlet skal kun brukes for hudsykdommer som legen behandler. Sjekk med legen din før du bruker det for andre forhold, spesielt hvis du tror at en hud infeksjon kan være til stede. Denne medisinen skal ikke brukes til å behandle visse typer hudinfeksjoner eller tilstander, som for eksempel alvorlige brannskader.

Å bruke

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Riktig bruk av Vytone

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremdriften av deg eller barnet ditt på regelmessige besøk for eventuelle uønskede effekter som kan være forårsaket av dette legemidlet.

Hvis din eller barnets symptomer ikke bedres innen et par uker, eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.

Denne medisinen kan farge av på hud, hår eller klær. Snakk med legen din hvis du har spørsmål om dette.

Unngå å bruke tettsittende bleier eller plast bukser på et barn hvis dette legemidlet blir brukt på barnets bleie området. Plast bukser og tettsittende bleier kan øke sjansen for absorpsjon av medisin gjennom huden og sjansen for bivirkninger.

Før du har noen medisinske tester, forteller lege ansvaret at du bruker denne medisinen. Resultatene av noen tester kan bli berørt av dette legemidlet.

Ikke bruk kosmetikk eller andre hudpleieprodukter på de behandlede hudområder.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Forholdsregler når du bruker Vytone

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

Vytone bivirkninger

Vytone (hydrokortison / iodoquinol aktuell)

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Eksem prednison, flutikason aktuell, triamcinolon aktuell, deksametason, hydrokortison aktuell, doxepin aktuell, Decadron, Kenalog, Clobetasol aktuell, Mometasone aktuell, Fluocinonide aktuell

Dermatitt flutikason aktuell, triamcinolon, hydrokortison aktuell, prednisolon, doxepin aktuell, betametason aktuell, Kenalog, Clobetasol aktuell, Mometasone aktuell, Fluocinonide aktuell, Desonide aktuell

 eller gå delta i Vytone støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.