vorter hjem rettsmidler: duct tape, salisylsyre og mer

Hjem behandling er ofte den første behandling som brukes for vorter. Når det gjøres riktig, er hjemme behandling vanligvis mindre smertefullt enn kirurgisk behandling.

Hvis du er usikker på at en hud vekst er en vorte, eller hvis du har diabetes, perifer arteriell sykdom, eller andre store sykdommer som kan påvirke behandlingen, er det best å se en helsearbeider.

Du kan redusere plantar vorte smerte ved

Salisylsyre behandlinger er ofte effektive. De er ikke veldig smertefullt, er ikke veldig dyrt, og vanligvis ikke føre til arrdannelse. Salisylsyre er en god behandling for barn fordi det ikke er veldig smertefullt. For behandling skal være vellykket, må salisylsyre påføres med jevne mellomrom, vanligvis for et antall måneder.

Folk rettsmidler, som for eksempel å gni en vorte med en bønne, kan ha en effekt på en vorte. Men en slik behandling kan rett og slett falle sammen med den naturlige forsvinningen av en vorte.

Aldri klippe eller brenne av en vorte selv.

Salisylsyre, som er antatt å være den mest ønskelige vorte behandling, basert på dens effektivitet og sikkerhet. Behandlingen tar 2 til 3 måneder. Salisylsyre formler inkluderer Compound W og okklusal. Spør legen din om hvordan du bruker salisylsyre; Tape okklusjon (tape), hvor man bruker tape til å dekke vorte for en periode av tid. Denne behandlingen tar 1 til 2 måneder; Over-the-counter kryoterapi. Det er hjem Kryoterapi kits som du kan kjøpe uten resept, slik som Dr. Scholls Freeze Away. Disse behandlinger kan være trygt for vorter på hender eller føtter, men ikke for genital warts. Følg alle instruksjonene nøye.

Iført gode sko og sokker. Unngå høye hæler eller sko som øker trykket på foten; Padding vorte med smultring-formet filt eller en moleskin patch som kan kjøpes på apoteker. Plasser puten rundt plantar vorte slik at den avlaster trykket på vorte. Også vurdere å plassere pads eller puter i skoene for å gjøre walking mer behagelig; Ved hjelp av reseptfrie medisiner som aspirin, ibuprofen (for eksempel Advil), eller paracetamol (for eksempel Tylenol) for å lindre smerte. Ikke gi aspirin til noen yngre enn 20, på grunn av risiko for Reyes syndrom, en alvorlig, men sjelden sykdom.