vorinostat (oralt) forholdsregler

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk for å sikre at denne medisinen fungerer som den skal. Blod og urinprøver vil være nødvendig å se etter uønskede effekter ..

Ved hjelp av denne medisinen mens du er gravid kan skade det ufødte barnet. Bruk en effektiv form for prevensjon for å unngå å bli gravid. Hvis du tror du har blitt gravid mens du bruker medisinen, legen din med en gang.

Sjekk med legen din med en gang hvis du begynner å ha smerter i brystet, lysken eller ben, spesielt kalver, problemer med å puste, alvorlig, plutselig hodepine, sløret tale, plutselig, uforklarlig kortpustethet, plutselig tap av koordinasjon, plutselig, alvorlig svakhet eller nummenhet i arm eller ben, eller visjon endringer. Disse kan være symptomer på blodpropp problemer.

Vorinostat kan midlertidig redusere antall hvite blodlegemer i blodet, noe som øker sjansen for å få en infeksjon. Den kan også redusere antallet av blodplater, som er nødvendige for riktig blodpropp. Hvis dette skjer, er det visse forholdsregler du kan ta, spesielt når blodprosent er lav, for å redusere risikoen for infeksjon eller blødning

Denne medisinen kan påvirke blodsukkernivået. Hvis du legger merke til en endring i resultatene av blod eller urin sukker tester, sjekk med legen din.

Før du har noen medisinske tester, forteller lege ansvaret at du tar dette legemidlet. Resultatene av noen tester kan bli berørt av dette legemidlet.

Sjekk med legen din med en gang hvis du har alvorlig diaré, kvalme eller oppkast. Du kan også få medisiner for å forhindre disse symptomene.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.