vold mot kvinner – seksuelle overgrep og misbruk

Seksuelle overgrep og misbruk er noen form for seksuell aktivitet som du ikke er enig i, inkludert

Seksuelle overgrep kan være verbal, visuell, eller noe som tvinger en person til å delta i uønsket seksuell kontakt eller oppmerksomhet. Eksempler på dette er voyeurisme (når noen ser private seksuelle handlinger), ekshibisjonisme (når noen utsetter ham / henne selv i det offentlige), incest (seksuell kontakt mellom familiemedlemmer), og seksuell trakassering. Det kan skje i ulike situasjoner, av en fremmed i et isolert sted, på en dato, eller i hjemmet av noen du kjenner.

Voldtekt er en vanlig form for seksuelle overgrep. Det er begått i mange situasjoner-on en dato, med en venn eller en bekjent, eller når du tror du er alene. Utdanne deg selv på “date voldtekt” narkotika. De kan puttes inn i en drink når et offer ikke er ute. aldri forlate drikke uten tilsyn, uansett hvor du er. Prøv å alltid være klar over omgivelsene. Voldtektsdop gjør en person i stand til å motstå angrep og har en type hukommelsestap, slik at offeret ikke vet hva som skjedde.

Vold mot kvinner av noen man er alltid galt, enten overgriperen er noen du dat; en nåværende eller tidligere ektefelle, kjæreste eller girlfrien; en familie membe; en acquaintanc; eller en fremmed. Du er ikke på feil. Du gjorde ikke føre til misbruk til å skje, og du er ikke ansvarlig for den voldelige oppførselen til noen andre. Hvis du eller noen du kjenner har blitt seksuelt misbrukt, søke hjelp fra andre familiemedlemmer og venner eller lokale organisasjoner. Nå ut for støtte eller rådgivning. Snakk med en lege, spesielt hvis du har blitt fysisk skadet. Lær hvordan du kan minimere risikoen for å bli utsatt for seksuelle overgrep eller seksuelle overgrep før du finner deg selv i en ubehagelig eller truende situasjon. Og lære om hvordan du får hjelp for seksuelle overgrep og misbruk nedenfor. En annen viktig del av å få hjelp er å vite om du er i en fornærmende forholdet. Det er klare tegn til å hjelpe deg å vite om du blir misbrukt.

upassende touchin; vaginal, anal eller oral penetratio; samleie at du sier nei t; rap; forsøkt rap; overgrep mot barn