verste matvarer i kjøleskapet

Du vet du er på frierføtter ernæringsmessig katastrofe hvis du bestiller fettuccine Alfredo eller dobbel bacon cheeseburger når du spiser ute. Men hva med usunn mat rett i ditt eget kjøleskap? Hvis du er som de fleste av oss, holder kjøleskapet sannsynligvis noen grunnleggende matvarer som legger til ekstra kalorier, salt, fett og sukker til hverdags kosthold – kanskje uten at du selv å realisere den.

For å gjøre min topp 10 liste over usunne matvarer, produktene måtte være vanlig, og de måtte være høy i trans fett, mettet fett, sukker eller salt. Her er min liste

Det er veldig lett for kalorier og fett for å legge opp når du slathering på majones.

Sannheten er at regelmessig mayo er ikke så ille hvis du snakker om en teskje eller to. Men de fleste mayo brukere spre den på tykkere enn det. Og hvis du er en ekte majones lover, kan du rack opp 360 kalorier og 40 gram fett i en 1/4-cup servering.

Mayo maniacs har tre bedre alternativer. De kan bruke en lavere kalori krydder i stedet for majones som sennep, BBQ-saus, salsa, eller taco saus. De kan bytte til en lett majones med 35 kalorier og 3,5 gram fett per spiseskje. Eller de kan pare ned sin del av ekte majones til et par teskjeer som har 60 kalorier og 6,7 gram fett.

Sukkerholdige drikker er overalt. Ikke bare er de standard billettpris i restauranter og automater, men drikker som selges i supermarkeder – flaske te, fruktdrikker, sport og energidrikker – som regel søtet også.

Soda, søt te og fruktdrikker generelt bidra ingen næringsstoffer, men legge masse kalorier. Og nyere forskning viser at vi ikke har en tendens til å kompensere ved å spise mindre når vi drikker søte drikker.

Vanlig vann er best for fuktighetsgivende kroppen og bør gjøre opp det meste av hva vi drikker hver dag. Men det er flere drikker uten kalorier, som grønn og svart te, som ikke bare hydrat men bidra sunne antioksidanter. Og selv om skummet eller 1% melk har noen kalorier, har melk også viktige næringsstoffer, slik som kalsium, vitamin D, B-12, kalium og magnesium.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup