velger guide: dekning for unge voksne

Unge voksne er blant de mest sannsynlig til å ikke ha helseforsikring. Én fem unge voksne i alderen 19-25, har ingen helseforsikring i forhold til en av ut syv voksne i alderen 45 til 65. Selv om disse tallene er høye, de er betydelig ned fra 2012 da mer enn en fjerdedel av unge voksne var uforsikret.

Nedgangen i unge voksne uten forsikring er sannsynlig på grunn av bestemmelsen i Affordable Care Act som gjør at unge voksne til å forbli på foreldrenes politikk inntil fylte 26. For unge voksne fortsatt uforsikret, høye kostnader er den største faktoren. Foreldrene kan være uforsikret forlater dem uten avhengige dekning.

Unge mennesker er ofte på jakt etter arbeid eller starte sin karriere og er mer sannsynlig å ha lavere inntekter. Fordi de er også mer sannsynlig å arbeide for mindre bedrifter eller jobbe deltid, de ofte ikke kan få helsemessige fordeler gjennom jobbene sine.

Ikke å ha helseforsikring kan bli dyrt. Nesten halvparten av dem som er uforsikret sier de har hatt problemer med legeregninger. Nesten 4 av 10 gjennomført medisinsk gjeld. Gjenværende uforsikrede har en kostnad i tillegg. The Affordable Care Act krever at alle mennesker skal ha helseforsikring eller betale en bot. I 2016, vil voksne betale en bot på $ 695 for å være uforsikret eller 2,5% av deres årlige inntekt, som er størst.

Utvid Medicaid

The Affordable Care Act kreves statene til å utvide sine Medicaid programmer for alle under 138% av den føderale fattigdomsgrensen ($ 16 242 for enkeltpersoner). Men Høyesterett avgjort at det var grunnlovsstridig å kreve statene å utvide sine programmer og gjorde det valgfritt. Per 2016 har 32 stater og District of Columbia utvidet sine Medicaid programmer, slik at unge voksne tilgang til rimelige helseforsikring. Flere stater som ikke har utvidet sine programmer vurderer å gjøre det.

Oppheve Affordable Care Act

Flere kandidater er lovende å oppheve Affordable Care Act. Hvis Affordable Care Act opphevet, er det ikke klart om foreldrene vil fortsatt være i stand til å holde unge voksne på sin politikk. Bestemmelsen har vist seg populært og flere forsikringsselskaper har sagt de ville holde det, uansett hva som skjer med loven.

KILDER

CDC: “helseforsikring dekning: Early Release av estimater fra National Health Interview Survey, januar-mars 2014.”

HealthReform.gov: “Unge mange mennesker i verden, og helseforsikring Reform.”

Healthcare.gov: “State-nivå Anslagene over Gevinst i forsikring dekning blant unge voksne.”

United States Census Bureau 2011 Report (produsert 9/2012).

Mitt Romney.

Bloomberg Business Week: “Romney helseplan å holde pre-eksisterende tilstand Dekning.”

Trenger helseforsikring hjelp? Svar på noen spørsmål for å få din personlige handlingsplan.