vekttap oppløsninger: fokuserer mer på velvære, ikke pounds

Av Bob Barnett

Trinn av skalaen nå, og ingen vil bli skadet. Med fokus bare på vekttap kan føre til sykluser av å miste og gjenvinne vekt, lavere selvtillit, og en opptatthet med mat og kroppsbilde.

“Du vil gjøre det bedre hvis du har mål som har å gjøre ikke med vekten, men med helse”, sier Carol Landau, Ph.D., klinisk professor i psykiatri og medisin ved Alpert Medical School, Brown University. Mens en nyttårsforsett er en flott måte å komme i kontakt med det som er viktig, og hvordan du ønsker å endre, “de fleste dietter fungerer ikke”, sier hun.

upwave gjennomgang-styremedlem David Katz, MD, MPH, er enig. “Fokus på vekttap tendens til å resultere i en quick-fix tilnærming til en permanent utfordring,” sier han. “I stedet fokusere på å finne helse resulterer i endringer i livsstil som er mer sannsynlig å vare.”

Det ironiske er, hvis du gjør dine oppløsninger om velvære, snarere enn vekt, kan du få det beste fra begge verdener: Du vil føle deg bedre, bli sunnere og ja, gå ned i vekt.

“Hvis du er helt inaktiv, kan det være å gå en mil fra 1. februar”, sier Landau. “Hvis du er allerede ganske aktiv, kan det være trening for å kjøre en 5k rase.” Eller det kan være en mer fleksibel mål, som å være aktiv hver dag. La dine mål være oppnåelige og basert på ting du faktisk kan gjøre, i stedet for vekt-tap resultater. Det kan være å spise en sunn frokost hver morgen, eller å spise fisk to ganger i uken og gjør at du setter deg ned når du spiser.

Du kan løse for å spise en frukt eller grønnsak til hvert måltid på dagen. Å spise mer frukt og grønnsaker, sammen med å drikke mye vann og går daglig, har vist seg å være en ganske kraftig combo når det kommer til vekt-tap suksess. Men det er ikke din bekymring nå. Før du kommer dit, er målet å skape en sunn vane du kan opprettholde. Samme gjelder for trening: Målet ditt er å skape en vane som vil forbedre helsen til kropp og sinn.

Du trenger ikke å stole på skalaen for å vite om du har vært vellykket, heller. Hvis du har en appelsin til frokost, en salat til lunsj og en grønn grønnsak til middag, har du vunnet. Tok en 20-minutters gange under lunsjpausen? Klapp deg selv på ryggen.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …