vekttap for foreldre – den beste vekttap plan for travle foreldre

Så du ønsker å gå ned i vekt, bli sunnere, og sette et godt eksempel for barna dine. Det er fantastisk! Hvordan balanserer du spise riktig, få nok mosjon, og kravene til å være forelder? Her er hvordan du kan bryte det ned og takle det. Det er tre regler

Med mat, må du eliminere dilemma å ta beslutninger på fly. Når vi er stresset og stresset, kan våre beslutningstaking evner lide.

Vi har alle vært der: “Ack Kun 15 minutter før barna må være på fotball … Vel, ungene må spise Vi har bare tid til en drive-through snack!..”

Overliste dine usunne vaner. Gjør lage en sunn avgjørelsen enklere, sier ekspertene.

Utarbeide en liste over middager i løpet av uken og handle fremover “, sier Jessica Crandall, en registrert kostholdsekspert og talsmann for Academy of Dietetics og ernæring.” Hvis du planlegge og sørge for at det er sunn mat rundt, er det mer sannsynlig å følge gjennom.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet når du gjør din handleliste

Serverer en salat før middag. “Det er god ernæring og kutter kalorier,” sier Crandall. Grab noen prewashed bag eller bin salater.

Hold sunn snacks rundt huset. Det er mye vanskeligere å spise junk food som chips og kjeks hvis de ikke er i skapet. Skjær fristelsen og hamstre på sunn snacks i stedet.