vektkontroll: stoppe negative tanker

Det kan være vanskelig å få t; og bo på en sunn vekt. Det tar spise sunt og regelmessig mosjon; Disse kan være vanskelige endringer for å gjøre. Men du kan hjelpe deg selv lykkes bare b; tenker at du kan lykkes. Hvis du forteller deg selv negative ting- “. Jeg kan ikke d; dette Hvorfor bry seg?” – Endringen vil være vanskeligere. Men hvis du oppmuntre deg selv vidd; tanker som “jeg kan gjøre dette,” du kan øke din sjanse for suksess.

Negative tanker kan gjøre det vanskeligere å REAC; og bo på en sunn vekt; Kognitiv atferdsterapi, eller CB; er en type terapi som kan hjelpe deg å erstatte negative tanker med nøyaktige, realisti; seg; Endre din tenkning vil ta litt tid. Du trenger t; øve sunt tenker hver dag. Etter en stund, vil det com; naturlig.

Med fokus på det negative: Dette kalles filtrering. Du filtrere ut goo; og fokusere bare på de dårlige. Du trenger ikke gi deg selv kreditt for goo; ting du gjør. Eksempel: “Jeg ødela min spise plan denne uken ved å ha så muc, pizza i kveld.” Reality: Visste du holder deg til din spising plan meste av uken? JEG; du gjorde, så du ikke gir deg selv kreditt for alle de flotte tingene yo; gjorde den uken; Skulle: Det hender folk hav; sette ideer om hvordan de “skal” handle. Hvis du hører deg selv si at du o; andre mennesker “bør”, “burde” eller “må” gjøre noe, kan dere b; sette deg opp til å føle seg dårlig. Eksempel: “Jeg skulle aldri ha pizza o; dessert.” Reality: Hvis du virkelig ikke noen gang vil ha pizza eller desser; igjen, det er fint. Men mange mennesker finner en måte å arbeide disse matvarer i thei; spising plan og opphold på en sunn vekt. De prøver å ha en fleksibel eatin; plan; Overgeneralizing: Dette er å ta på; eksempel og sier det er sant for alt. Se etter ord som “aldri” en; . Alltid “Eksempel:” Jeg kan aldri holde fast med en øvelse plan “Reality:.? Har yo, noensinne har gjort et løfte til å utøve og stakk til det hvis du gjorde det før, kan du d; det igjen Og selv om du ikke var. ‘t stand til å gjøre det i det siste, som ikke mea, du kan ikke bli med plan i fremtiden, alt-eller-ingenting tenkning. Dette kalles også svart-or-whit, tenkning Eksempel: “Hvis jeg kan ikke bo på min diett hele tiden, vil jeg jus; gi opp “Reality: Alle gjør feil noen ganger en slip-up ikke mea, du kan ikke komme tilbake til planen din neste dag…

Med tid og praksis, kan du endre hva du sier til deg selv. Du ca; lære å tenke på en sunn måte, selv når du gjør en feil.

Hvordan kan du bruke sunn tenkning for å oppnå en sunn vekt?

Det første trinnet er å legge merke til og stoppe negative tanker eller “self-talk.” Selvfølelsen er hva du tenker og tror Abou; deg selv og dine erfaringer. Det er som en løpende kommentar i hodet; Din selvfølelsen kan være rasjonell og nyttig. Eller det kan være negative og nei; hjelpsom.

Det neste trinnet er å spørre deg selv om dine tanker er nyttig eller unhelpful. Se på hva du sier til deg selv. Doe; bevisene støtte din negative tanker? Noen av selvfølelsen kan være sant; Eller det kan være delvis sant, men overdrevet. Det finnes flere typer irrationa; tanker. Her er noen typer

Det neste trinnet er å velge en nøyaktig, hjelpsom tanke å erstatte unhelpful en.

Holde en journal av din tanke; er en av de beste måtene å praktisere stoppe, spørre, og velge dine tanker. Det gjør deg oppmerksom på selvfølelsen. Skriv ned eventuelle negative o; uhjelpsomme tanker du hadde i løpet av dagen. Hvis du tror du kan ikke remembe; dem på slutten av dagen, holde en notisblokk med deg slik at du kan skrive dow; tanker som de oppstår. Deretter skrive ned nyttige meldinger til rette th; negative tanker.

Hvis du gjør dette hver dag, nyttige tanker wil; snart komme naturlig.

Men det kan være noen sannhet i noen av dere; negative tanker. Du har kanskje noen ting du ønsker å jobbe med. Hvis du gjorde ikke ‘; utføre så vel som du ønsker på noe, skrive det ned. Du kan wor; på en plan for å rette opp eller forbedre dette området.

Hvis du vil, als deg; kan skrive ned hva slags irrasjonell tanke du hadde. Din journal entrie; kan se noe sånt som dette

Stopp negativ tanke

Spør hva slags negative trodde du hadde

Velg en nøyaktig, nyttig tanke

Jeg ødela min spise plan b; å ha så mye pizza i kveld.

Fokusering o; den negative

Jeg skulle ønske jeg ikke spiser så mye pizza. Bu; det er bare ett måltid. Jeg bodde på min diett virkelig godt resten av th; uke.

Jeg skulle aldri ha pizza o; dessert.

Bør

Å ha dessert eller pizza nå og da jeg; greit hvis det er en del av mitt kosthold.

Jeg kan aldri holde med en; treningsplan.

Overgeneralizing

Jeg har hatt noen problemer stikker med en; treningsplan i det siste. Men det betyr ikke at jeg ikke kan gjøre det i fremtiden; Jeg har gjort andre endringer i livet mitt.

Hvis jeg ikke kan miste 10 pounds thi; måned, så jeg kommer til å gi opp denne spising plan.

Alt eller ingenting

Jeg kommer til å prøve å sette et realistisk mål; Det kan være et mindre mål enn før, men jeg jobber fortsatt mot en helse; vekt.

Hart SL, Hart TA (2010). Fremtiden av kognitive atferdstiltak innenfor atferdsmedisin. Journal of Cognitive Psychotherapy: An International Quarterly, 24 (4): 344-353.

Vektreduksjon

Layous K et al. (2011). Levere lykke: Oversette positiv psykologi virkemiddelforskning for behandling av større og mindre depressive lidelser. Journal of Alternative og Complementary Medicine, 17 (8): 675-683.

Lightsey OR, et al. (2012). Kan positiv tenkning redusere negativ innvirkning? En test av potensielle formidlingsmekanismer. Journal of Cognitive Psychotherapy: An International Quarterly, 26 (1): 71-88.

McKay M, et al. (2011). Endrede mønstre i begrenset tenkning. I Tanker og følelser: ta kontroll over Moods og livet ditt, 4. utg, s 27-45… Oakland, CA: New Harbinger.

McKay M, et al. (2011). Avdekke automatiske tanker. I Tanker og følelser: ta kontroll over Moods og livet ditt, 4. utg, s 15-25… Oakland, CA: New Harbinger.

Newman CF, Beck AT (2009). Kognitiv terapi. I BJ Sadock et al., Red., Kaplan og Sadock omfattende Textbook of Psychiatry, 9. utg., Vol 2., s. 2857-2873. Philadelphia: Lippincott Williams og Wilkins.

Catherine D. Serio, PhD – Behavioral Healt; Sue Barton, PhD, PsyD – Behavioral Health

14 november 2014

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …