vaskulær demens forberede til timen

Hvis du har hatt et slag, vil dine første samtaler om dine symptomer og utvinning sannsynlig finne sted på sykehuset. Hvis du legger merke mildere symptomer, kan du bestemmer deg for å snakke med legen din om endringer i tankeprosesser, eller du kan søke vare på oppfordring fra et familiemedlem som arrangerer din avtale og går med deg.

Du kan begynne med å se din fastlege, men han eller hun er sannsynlig å henvise deg til en lege som er spesialist på sykdommer i hjernen og nervesystemet (nevrolog).

Fordi avtaler kan være kort, og det er ofte mye av grunnen til å dekke, er det en god idé å være godt forberedt til timen. Her er litt informasjon for å hjelpe deg å få klar og vet hva du kan forvente fra legen din.

Fordi tid med legen din er begrenset, vil skrive ned en liste med spørsmål hjelpe deg å få mest mulig ut av din avtale. Hvis du ser legen din om bekymringer om vaskulær demens, noen spørsmål spør inkluderer

Hva du kan gjøre

Hva du kan forvente fra legen din

I tillegg til de spørsmålene du har forberedt på forhånd, ikke nøl med å spørre legen din for å avklare noe du ikke forstår.

Legen er også sannsynlig å ha spørsmål til deg. Å være klar til å svare kan frigjøre tid til å fokusere på noen punkter du ønsker å snakke om i dybden. Legen din kan be