vakuum pumpe enheter for behandling av erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon Trender

blåmerker; Smerte eller ubehag; Nummenhet eller tap av følsomhet. Dette skjer noen ganger i omtrent halvparten av menn, men er et stort problem for bare noen få menn; En sensasjon at penis er kaldt; Klemming scrotal vev i enheten.

Et vakuum enhet, som noen ganger brukes til å behandle ereksjonsproblemer (erektil dysfunksjon), er et rør laget av plast som passer rundt penis. Du belegge bunnen av penis med smøremiddel og sette inn penis inn i røret. Luft pumpes ut av røret, noe som skaper et vakuum. Vakuumet hjelper blodstrøm til penis, frembringe en ereksjon lignende tilstand i ca 5 minutter. En konstriktiv bånd anbringes rundt roten av penis for å opprettholde ereksjon, og røret er fjernet.

Den konstriktiv bandet kan bli liggende på plass for opptil 30 minutter. Hvis du vil at ereksjon å vare lenger, kan du fjerne bandet i noen minutter og deretter gjenta prosessen.

Vakuum enheter kan blokkere ejakulasjon. Du kan fortsatt få orgasme, men kan ikke ejakulerer (versjons sæd).

Noen menn sier at ereksjon er “vinglete” eller har en “hengsel-aktig” følelse, siden vevet under ringen på undersiden av penis ikke får hard. Et lite antall menn anser dette et stort problem, og det kan gjøre penetrasjon vanskelig.

En resept er ikke nødvendig å kjøpe disse enhetene. De er gjenbrukbare og bør rengjøres etter hver bruk.

Enheten gir vanligvis en ereksjon, som går bort når konstriktiv bandet er fjernet.

De fleste menn som har ereksjonsproblemer fra fysiske årsaker kan bruke vakuum enheter. Menn som har ereksjonsproblemer på grunn av psykiske årsaker kan også bruke disse enhetene.

Mellom 6 og 9 av 10 menn som bruker et vakuum enhet si at de er i stand til å få ereksjon som er tilfredsstillende for samleie. 1

Vakuumanordningen er mindre populære enn andre metoder som brukes for å lage en ereksjon. Antallet menn som er fornøyd med enhets varierer fra 3 til 7 av 10 menn som bruker det. 1

Risikoen for bivirkninger er lav, og de er vanligvis mindre. Mulige problemer kan omfatte

Ingen signifikante bivirkninger eller komplikasjoner er blitt rapportert.

Sørg for å diskutere bruk av en vakuumenhet med partneren din. Det er viktig at dere begge har realistiske forventninger til hva enheten kan gjøre. Vakuumanordningen gir en ereksjon som kan være egnet for samleie, men er ikke det samme som en normal ereksjon.

Enheten kan være vanskelig å lære å bruke, og om fire prøver er nødvendig for å lære å bruke det med hell.

Noen menn synes bandet rundt roten av penis forstyrrende eller irriterende under sex.

Fullfør spesiell behandling skjema (PDF) (Hva er et PDF-dokument?) For å hjelpe deg å forstå denne behandlingen.

Burnett AL (2012). Evaluering og behandling av erektil dysfunksjon. I AJ Wein et al., Red., Campbell-Walsh Urology, 10. utg., Vol. 1, s. 721-748. Philadelphia: Saunders.

E. Gregory Thompson, MD – Internal Medicin; Christopher G. Wood, MD, FACS – Urologi, Onkologi

9 september 2014