vaginal kreftbehandling (pdqто): behandling [] -trinns iii vaginal kreft

Plateepitelkarsinom

Kreft forebygging er tiltak å redusere sjansen for å få kreft. Ved å forebygge kreft, er antall nye krefttilfeller i en gruppe eller befolkningen senkes. Forhåpentligvis vil dette redusere antall dødsfall forårsaket av kreft; For å forhindre nye kreft fra start, forskere se på risikofaktorer og beskyttelsesfaktorer. Noe som øker sjansen for å utvikle kreft kalles en kreftrisiko faktor, noe som reduserer sjansen for å utvikle kreft kalles en kreft beskyttende …

adenokarsinom

Standard behandling

Aktuelle kliniske studier

Sjekk for amerikanske kliniske studier fra sin liste av kreft kliniske forsøk som er nå imot pasienter med stadium III vaginal kreft. Listen over kliniske studier kan bli ytterligere redusert med plassering, narkotika, intervensjon og andre kriterier.

Generell informasjon om kliniske studier er også tilgjengelig fra nettstedet.

Referanser

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute