uvanlige kreft i barndommen (pdqто): [] forandrer punktets til denne oppsummeringen (08/09/2013)

De PDQ kreft informasjon oppsummeringer er gjennomgås regelmessig og oppdateres etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Denne delen beskriver de siste endringene som er gjort i dette sammendraget som den dato ovenfor.

Mange av de medisinske og vitenskapelige begreper som brukes i dette sammendraget er funnet i Dictionary of Genetics vilkårene. Når en sammenkoblet sikt klikkes, vil definisjonen vises i et eget vindu; Mange av de genene som er beskrevet i denne oversikten finner du i omim (OMIM) database. Når OMIM vises etter et gen navn eller navnet på en betingelse, klikker på OMIM for en link til mer informasjon; Det er flere arvelige syndromer som involverer endokrine kjertler eller nevroendokrine, …

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute