uvanlige kreft i barndommen behandling (pdqто): behandling [] forandrer punktets til denne oppsummeringen (05/29/2014)

De PDQ kreft informasjon oppsummeringer er gjennomgås regelmessig og oppdateres etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Denne delen beskriver de siste endringene som er gjort i dette sammendraget som den dato ovenfor.

Screening er på utkikk etter kreft før en person har noen symptomer. Dette kan bidra til å finne kreft på et tidlig stadium. Når unormal vev eller kreft blir oppdaget tidlig, kan det være lettere å behandle. Etter den tid symptomene vises, kan kreft har begynt å spre seg; Forskere prøver å bedre forstå hvilke folk er mer sannsynlig å få visse typer kreft. De studerer også de tingene vi gjør og de tingene rundt oss for å se om de forårsake kreft. Denne informasjonen hjelper leger anbefaler som bør screenes …

Dette sammendraget er skrevet og vedlikeholdt av PDQ Pediatric Treatment Editorial Board, som er redaksjonelt uavhengig av. Sammendraget reflekterer en uavhengig gjennomgang av litteraturen, og representerer ikke en politikk uttalelse av eller NIH. Mer informasjon om sammendrag politikk og rollen til de PDQ redaksjoner i å opprettholde PDQ sammendrag kan bli funnet på Om denne PDQ sammendrag og PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database sider.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute