urinretensjon

urinretensjon

Hva er urinretensjon?

Hva er urinretensjon ?; Hva er urinveiene og hvordan virker det ?; Hva er årsaken til urinretensjon ?; Hvor vanlig er urinretensjon ?; Hva er symptomene på urinretensjon ?; Ved å søke Medical Care; Hvordan er urinretensjon diagnostisert ?; Hvordan er urinretensjon behandlet ?; Hva er komplikasjoner av urinretensjon og dens behandling ?; Hvordan kan urinretensjon forebygges ?; Spise, kosthold og ernæring; Poeng å huske;

Urinretensjon er manglende evne til å tømme blæren helt. Urinretensjon kan være akutt eller kronisk. Akutt urinretensjon skjer plutselig og varer bare en kort tid. Personer med akutt urinretensjon kan ikke urinere i det hele tatt, selv om de har en full blære. Akutt urinretensjon, en potensielt livstruende medisinsk tilstand, krever umiddelbar akutt behandling. Akutt urinretensjon kan forårsake store ubehag eller smerte.

Kronisk urinretensjon kan være en langvarig medisinsk tilstand. Personer med kronisk urinretensjon kan urinere. Men de gjør ikke er helt tom all urin fra blæren. Ofte folk er ikke engang klar over at de har denne tilstanden før de utvikler et annet problem, for eksempel urininkontinens-tap av blærekontroll, noe som resulterer i tap av urin-eller en urinveisinfeksjon (UVI), en sykdom forårsaket av skadelige bakterier som vokser i urinveiene.

Urinveiene er kroppens dreneringssystem for fjerning av urin, som er sammensatt av avfall og ekstra væske. For normal vannlating å skje, alle kroppsdeler i urinveiene må jobbe sammen i riktig rekkefølge.

Hva er urinveiene og hvordan virker det?

Nyrer. Nyrene er to bønneformede organer, hver på størrelse med en knyttneve. De er plassert like nedenfor brystkassen, en på hver side av ryggraden. Hver dag, nyrer filtrere på 120 til 150 liter blod for å produsere ca 1 til 2 liter urin. Nyrene jobber døgnet rundt; en person ikke kontrollere hva de gjør.

obstruksjon av urinrøret; nerveproblemer; medisiner; svekket blæren muskler

Urinlederne. Urinlederne er de tynne rør av muskel-en på hver side av blære som bærer urin fra hver av nyrene til blæren.

vaginal fødsel; hjernen eller ryggmargen infeksjoner eller skader; diabetes; slag; multippel sklerose; bekkenskade eller traume; heavy metal forgiftning

Blære. Blæren, som ligger i bekken mellom bekken bein, er en hul, muskuløs, ballong-formet organ som utvides når den fylles med urin. Selv om en person ikke kontrollerer nyrefunksjonen, gjør en person kontrollere når blæren tømmer. Blæretømming er kjent som urinering. Den blære lagrer urin før personen finner en passende tid og sted for å urinere. En normal blære fungerer som et reservoar og kan inneholde 1,5 til 2 kopper urin. Hvor ofte en person trenger for å urinere, avhenger av hvor raskt nyrene produserer urin som fyller blæren. Musklene i blæreveggen være avslappet mens blæren fylles med urin. Som blæren fyller kapasitet, signaler som sendes til hjernen fortelle en person for å finne et toalett snart. Ved vannlating, tømmes blæren gjennom urinrøret, som ligger på bunnen av blæren.

Tre sett med muskler arbeider sammen som en demning, holde urin i blæren.

Det første settet er musklene i urinrøret selv. Området hvor urinrøret slutter seg til blæren er den blærehalsen. Den blærehalsen, som består av det andre sett av muskler som er kjent som det interne sphincter, bidrar urin opphold i blæren. Det tredje settet av muskler er musklene i bekkenbunnen, også referert til som den eksterne sphincter, som omgir og støtter urinrøret.

cetirizin (Zyrtec); chlorpheniramine (Chlor-Trimeton); difenhydramin (Benadryl); fexofenadin (Allegra)

Å urinere, signaliserer hjernen muskelblæreveggen for å stramme, klemme urinen ut av blæren. Samtidig signaliserer hjernen de sphincters å slappe av. Som sphincters slappe av, går ut urin i blæren gjennom urinrøret.

hyoscyamin (Levbid); oksybutynin (Ditropan); Propantheline (Pro-Banthine); tolterodin (Detrol)

Mannlige og kvinnelige urinveier

Urinretensjon kan oppstå

Obstruksjon av urinrøret bevirker urinretensjon ved å blokkere den normale urinstrøm ut av kroppen. Forhold som benign prostatahyperplasi-også kalt BPH-urinrørsstriktur, urinveissteiner, cystocele, rectocele, forstoppelse, og visse svulster og kreft kan forårsake en hindring.

Hva forårsaker urinretensjon?

Benign prostatahyperplasi. For menn i 50- og 60-tallet, er urinretensjon ofte forårsaket av prostata utvidelse på grunn av benign prostatahyperplasi. Benign prostatahyperplasi er en medisinsk tilstand der prostata er forstørret og ikke kreft. Prostata er en valnøtt-formet kjertel som er en del av den mannlige reproduktive system. Pakkboksen omgir urinrøret på blærehalsen. Blærehalsen er området hvor urinrøret slutter seg til blæren. Prostata går gjennom to hoved perioder med vekst. Den første forekommer tidlig pubertet, når prostata dobles i størrelse. Den andre fasen av vekst begynner rundt 25 år og fortsetter under mesteparten av en manns liv. Benign prostatahyperplasi forekommer ofte med den andre fase av vekst.

Som prostata utvides, kjertelen presser mot og klemmer urinrøret. I blæreveggen blir tykkere. Til slutt kan blæren svekke og miste evnen til å tømme seg fullstendig, slik at noen urin i blæren.

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, prostata utvidelse: Benign prostatahyperplasi.

Urinrørsstriktur. En urinrørsstriktur er en innsnevring eller nedleggelse av urinrøret. Årsaker til urinrørsstriktur inkluderer betennelse og arrvev fra kirurgi, sykdom, tilbakevendende urinveisinfeksjon, eller skade. I menn, kan en urinrørsstriktur resultat av prostatitt, arrdannelse etter en skade på penis eller perineum, eller kirurgi for benign prostatahyperplasi og prostatakreft. Prostatitt er en ofte smertefull tilstand som involverer betennelse i prostata og noen ganger områdene rundt prostata. Perineum er området mellom anus og kjønnsorganene. Siden menn har en lengre urinrør enn kvinner, er uretrastriktur mer vanlig hos menn enn kvinner. 1

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, Prostatitt: Betennelse i prostata.

Kirurgi for å rette bekken orgel prolaps, slik som cystocele og rectocele, og urininkontinens kan også forårsake urinrørsstriktur. Den urinrørsstriktur blir ofte bedre noen uker etter operasjonen.

Uretrastriktur og akutt eller kronisk urinretensjon kan forekomme når musklene rundt urinrøret ikke slappe av. Denne tilstanden skjer for det meste i kvinner.

Urinveis steiner. Urinveis steiner utvikle seg fra krystaller som danner i urin og bygge opp på de indre flater av nyrer, urinledere, eller blære. Steinene dannes eller fast i blæren kan blokkere åpningen til urinrøret.

Cystocele. En cystocele er en utbuling av blæren inn i vagina. En cystocele oppstår når muskler og støttende vev mellom en kvinnes blære og skjeden svekke og strekke seg, la blæren sag fra sin normale posisjon og bule inn i skjeden. Den unormal stilling av blæren kan føre til at det å trykke mot og klemme urinrøret.

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, cystocele.

Rectocele. En rectocele er en utbuling av endetarmen inn i vagina. En rectocele oppstår når muskler og støttende vev mellom en kvinnes endetarm og skjede svekke og strekke seg, la rektum sag fra sin normale posisjon og bule inn i skjeden. Den unormal stilling av endetarmen kan føre til at det å trykke mot og klemme urinrøret.

Forstoppelse. Forstoppelse er en tilstand der en person har færre enn tre avføringer i uken eller har avføring med avføring som er vanskelig, tørr og små, noe som gjør dem vondt eller vanskelig å passere. En person med forstoppelse kan føle deg oppblåst eller har smerter i abdomen- området mellom bryst og hofter. Noen mennesker med forstoppelse ofte må anstrenge seg for å ha avføring. Hard avføring i endetarmen kan presse mot blæren og urinrøret, slik at urinrøret er klemt fast, spesielt hvis en rectocele er til stede.

Hvor vanlig er urinretensjon?

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, forstoppelse.

amitriptylin (Elavil); doxepin (Adapin); imipramin (Tofranil); nortriptylin (Pamelor)

efedrin; fenylefrin; pseudoefedrin

I menn 40 til 83 år gamle, den totale forekomsten av urinretensjon er 4,5 til 6,8 per 1 000 menn. 2; For menn i 70-årene, øker den samlede forekomsten til 100 per 1000 menn. 2; For menn i 80-årene, var forekomsten av akutt urinretensjon er 300 per 1000 menn. 2

manglende evne til å urinere; smertefullt, sterkt behov for å urinere; smerte eller ubehag i nedre del av magen; oppblåsthet i nedre del av magen

hyppig vannlating-vannlating åtte eller flere ganger om dagen; problemer begynner en urinstrålen; en svak eller en avbrutt urinstrålen; et presserende behov for å urinere med liten suksess når du prøver å urinere; trang til å urinere etter endt vannlating; mild og konstant ubehag i underlivet og urinveier

Svulster og kreft. Svulster og kreft vev i blæren eller urinrøret kan gradvis utvide og hindrer urin flyt ved å trykke på mot og knipe urinrøret eller ved å blokkere blæren uttaket. Svulster kan være kreft eller noncancerous.

Hva er symptomene på urinretensjon?

Urinretensjon kan skyldes problemer med nervene som kontrollerer blæren og sphincters. Mange hendelser eller forhold kan forstyrre nervesignaler mellom hjernen og blæren og sphincters. Hvis nervene er skadet, kan hjernen ikke får signal om at blæren er full. Selv når en person har en full blære, kan blæren muskler som presser urinen ut ikke få signal å presse, eller sphincters kan ikke få signal å slappe av. Folk i alle aldre kan ha nerveproblemer som forstyrrer blærefunksjon. Noen av de vanligste årsakene til nerveproblemer inkluderer

fullstendig manglende evne til å urinere; stort ubehag eller smerter i nedre del av magen og urinveier

en fysisk eksamen; postvoid restmåling

cystoskopi; computertomografi (CT) skanner; urodynamiske tester; elektromyografi

urinveissteiner; UVI; svulster; traumatiske skader; unormale, væskefylte sekker som kalles cyster

I tillegg er noen barn født med defekter som påvirker koordinering av nervesignaler mellom blæren, ryggmargen og hjernen. Ryggmargsbrokk og andre medfødte misdannelser som påvirker ryggmargen kan føre til urinretensjon hos nyfødte.

Uroflowmetry. Uroflowmetry måler urin hastighet og volum. Spesialutstyr måler automatisk mengden urin og strømningshastigheten-hvor fort urin kommer ut. Uroflowmetry utstyr omfatter en anordning for å fange og måling av urin, og en datamaskin for å registrere data. Utstyret skaper en graf som viser endringer i strømningshastighet fra sekund til sekund, slik at helsepersonell kan se den høyeste strømningshastighet og hvor mange sekunder det tar å komme dit. En svak blæremuskelen eller blokkert urinstrøm vil gi en unormal testresultat .; Trykk flyt studien. En trykkstrømnings undersøkelse måler blæretrykket som kreves for å urinere og strømningshastigheten et gitt trykk genererer. En helsepersonell plasserer et kateter med manometer inn i blæren. Det manometer måler blæretrykket og strømningshastighet som blæren tømmes. En trykk flyt studie hjelper diagnostisere blære utløpsobstruksjon .; Video urodynamics. Denne testen benytter x stråler eller ultralyd for å skape sanntids bilder i blæren og urinrøret under fylling eller tømming av blæren. For x-stråler, passerer en helsepersonell et kateter gjennom urinrøret inn i blæren. Han eller hun fyller blæren med kontrastmiddel, som er synlig på videobildene. Video urodynamiske bilder kan vise størrelsen og formen av urinveiene, urinstrømmen, og årsakene til urinretensjon, slik som blærehals hindring.

Mer informasjon er gitt i theernment helse emner, nervesykdom og blærekontroll og urin blokkering i Nyfødte.

Mange pasienter har urinretensjon rett etter operasjonen. Under operasjonen blir anestesi ofte brukt til å blokkere smerte signaler i nervene, og fluid blir gitt intravenøst ​​for å kompensere for mulig tap av blod. Kombinasjonen av anestesi og intravenøs (IV) fluid kan resultere i en fullstendig blære med nedsatt nervefunksjon, forårsaker urinretensjon. Normal blære nerve funksjonen returnerer vanligvis når anestesi slites av. Pasienten vil da være i stand til å tømme blæren helt.

Ulike klasser av medisiner kan forårsake urinretensjon ved å forstyrre nervesignalene til blære og prostata. Disse medikamentene er

Andre medisiner i forbindelse med urinretensjon inkluderer

Over-the-counter kulde og allergi medisiner som inneholder slimhinneavsvellende, som pseudoefedrin, og antihistaminer som difenhydramin, kan øke symptomene på urinretensjon hos menn med prostata utvidelse.

Ved å søke Medical Care

blære drenering; urethral utvidelse; urinrør stenter; prostata medisiner; kirurgi

Aldring er en vanlig årsak til svekkede blæren muskler. Svekket blæren muskler kan ikke kontrakt sterkt nok eller lenge nok til å tømme blæren helt, noe som resulterer i urinretensjon.

Hvordan er urinretensjon diagnosen?

dutasterid (Avodart); finasterid (Proscar)

Urinretensjon hos menn blir mer vanlig med alderen.

Hvordan er urinretensjon behandles?

Urinretensjon hos kvinner er mindre vanlig, men ikke sjelden. 3 Forekomsten av urinretensjon hos kvinner ikke har blitt godt undersøkt fordi forskere har først og fremst tenkt på urinretensjon som en manns problem knyttet til prostata. 4

Hva er komplikasjoner av urinretensjon og dens behandling?

Symptomene på akutt urinretensjon kan omfatte følgende og krever øyeblikkelig legehjelp

Symptomene på kronisk urinretensjon kan omfatte

Noen mennesker med kronisk urinretensjon kan ikke ha symptomer som fører dem til å søke legehjelp. Folk som er uvitende om at de har kronisk urinretensjon kan ha en høyere sjanse for å utvikle komplikasjoner.

En person som har noen av følgende symptomer bør se en lege med en gang

Hvordan kan urinretensjon forebygges?

Eating, kosthold og ernæring

Poeng å huske

En lege diagnostiserer akutt eller kronisk urinretensjon med

En helsepersonell kan bruke følgende medisinske tester for å fastslå årsaken til urinretensjon

En helsepersonell kan mistenke urinretensjon på grunn av pasientens symptomer, og derfor utføre en fysisk eksamen i nedre del av magen. Den helsepersonell kan være i stand til å føle en oppblåst blære ved et lett trykk på den nedre mage.

Denne testen måler mengden av urin igjen i blæren etter urinering. Den gjenværende urin kalles postvoid rest. En spesialtrent tekniker utfører en ultralyd, som bruker ufarlige lydbølger for å skape et bilde av blæren, for å måle postvoid rest. Teknikeren utfører blæren ultralyd i en helsepersonell kontor, et røntgensenter, eller et sykehus, og en radiolog-en lege som er spesialist i medisinsk avbildning-tolker bildene. Pasienten trenger ikke anestesi.

En helsepersonell kan bruke kateter-en tynn, bøyelig rør-å måle postvoid rest. Helsepersonell setter kateter gjennom urinrøret inn i blæren, en prosedyre kalt kateterisering, for å drenere og måle mengden av gjenværende urin. En postvoid rest på 100 ml eller mer indikerer blæren ikke tømmes helt. En helsepersonell utfører denne testen i løpet av et kontor besøk. Pasienten får ofte lokalbedøvelse.

Cystoskopi. Cystoskopi er en prosedyre som krever en rørformet instrument, kalt en cystoscope, for å se inne i urinrøret og blæren. En helsepersonell utfører cystoskopi under et kontor besøk eller i en poliklinisk senter eller et sykehus. Pasienten vil få lokal anestesi. Men i noen tilfeller, kan pasienten motta sedasjon og regional eller generell anestesi. En helsepersonell kan bruke cystoskopi for å diagnostisere urinrørsstriktur eller se etter en blære stein blokkerer åpningen av urinrøret.

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, Cystoskopi og Ureteroscopy.

CT. CT bruker en kombinasjon av x-stråler og datateknologi for å lage bilder. For en CT scan, kan helsepersonell gi pasienten en løsning for å drikke og en injeksjon av et spesielt fargestoff, kalt kontrastmiddel. CT krever pasienten å ligge på et bord som glir inn i en tunnel-formet enhet der en tekniker tar x stråler. En x-ray tekniker utfører prosedyren i en poliklinisk senter eller et sykehus, og en radiolog tolker bildene. Pasienten trenger ikke anestesi. En helsepersonell kan gi spedbarn og barn et beroligende middel for å hjelpe dem å sovne for testen. CT kan vise

Urodynamiske tester. Urodynamiske testene inkluderer en rekke prosedyrer som ser på hvor godt blæren og urinrøret butikken og slipp urin. En helsepersonell kan bruke én eller flere urodynamiske tester for å diagnostisere urinretensjon. Den som yter helsehjelp skal utføre disse testene i løpet av et kontor besøk. For tester som bruker et kateter, får pasienten ofte lokalbedøvelse.

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, urodynamiske Testing.

Elektromyografi. Elektromyografi bruker spesielle sensorer for å måle den elektriske aktivitet av musklene og nerver i og rundt blæren og sphincters. En spesialtrent tekniker plasserer sensorer på huden i nærheten av urinrøret og endetarmen eller på en urethral eller rektal kateter. Den sensorer posten, på en maskin, muskel- og nerveaktivitet. Mønstre av nerveimpulser vise om meldingene sendes til blæren og sphincters koordinere riktig. En tekniker utfører elektromyografi i en helsepersonell kontor, poliklinisk senter, eller et sykehus. Pasienten behøver ikke bedøvelse hvis teknikeren benytter sensorer plassert på huden. Pasienten vil få lokal anestesi hvis teknikeren benytter sensorer plassert på et urinrør eller rektal kateter.

En helsepersonell behandler urinretensjon med

Typen og varigheten av behandlingen er avhengig av type og årsaken til urinretensjon.

Blære drenering innebærer kateterisering for å tømme urin. Behandling av akutt urinretensjon begynner med kateterisering å lindre den umiddelbare nød av en full blære og hindre blæren skader. En helsepersonell utfører kateterisering under et kontor besøk eller i en poliklinisk senter eller et sykehus. Pasienten får ofte lokalbedøvelse. Den som yter helsehjelp kan passere et kateter gjennom urinrøret inn i blæren. Ved en blokkert urinrøret, kan han eller hun passerer et kateter direkte gjennom nedre del av magen, like over skambeinet, direkte inn i blæren. I disse tilfeller vil helsepersonell bruke anestesi.

For kronisk urinretensjon, kan pasienten kreve periodisk-sporadisk, eller ikke kontinuerlig eller langvarig kateterisering hvis annen behandling ikke virker. Pasienter som trenger å fortsette intermitterende kateterisering vil motta instruksjoner om hvordan du selfcatheterize å tømme urin som nødvendig.

Urethral utvidelse behandler urinrørsstriktur ved å sette inn stadig større rør inn i urinrøret for å utvide innsnevring. En alternativ metode innbefatter strekking oppblåsing en liten ballong ved enden av et kateter inne i urinrøret. En helsepersonell utfører en urethral utvidelse i løpet av et kontor besøk eller i en poliklinisk senter eller et sykehus. Pasienten vil få lokal anestesi. I noen tilfeller vil pasienten få sedasjon og regional anestesi.

En annen behandling for urinrørsstriktur innebærer å sette inn et kunstig rør, kalt en stent, inn i urinrøret til området av innsnevringen. Når på plass, utvides stenten som en fjær og skyver tilbake den omkringliggende vev, utvide urinrøret. Stenter kan være midlertidig eller permanent. En helsepersonell utfører stent under et kontor besøk eller i en poliklinisk senter eller et sykehus. Pasienten vil få lokal anestesi. I noen tilfeller vil pasienten få sedasjon og regional anestesi.

Medisiner som stopper veksten av eller krympe prostata eller lindre urinretensjon symptomer forbundet med benign prostatahyperplasi inkluderer

Følgende medisiner slappe av musklene i blæren uttaket og prostata for å lindre blokkering

Prostata kirurgi. Å behandle urinretensjon forårsaket av benign prostatahyperplasi, en urolog-en lege som er spesialist i urinveiene-kan kirurgisk ødelegge eller fjerne forstørret prostatavevet ved hjelp av transurethral metoden. For transuretrale kirurgi, urologens setter inn et kateter eller kirurgiske instrumenter gjennom urinrøret for å nå prostata. Fjerning av det utvidede vev lindrer vanligvis blokkeringen og urinretensjon forårsaket av benign prostatahyperplasi. En urolog utfører noen prosedyrer på poliklinisk basis. Noen menn kan kreve et sykehusopphold. I noen tilfeller vil urolog fjerne hele prostata ved hjelp av åpen kirurgi. Menn vil motta narkose og har en lengre sykehusopphold enn for andre kirurgiske prosedyrer. Menn vil også ha en lengre rehabiliteringsperiode for åpen kirurgi.

Mer informasjon er gitt i theernment helse emnet, prostata utvidelse: Benign prostatahyperplasi.

Intern urethrotomy. En urolog kan reparere en urinrørsstriktur ved å utføre en intern urethrotomy. For denne fremgangsmåten, urologens setter en spesiell kateter i urinrøret inntil det når forsnevring. Den urolog bruker deretter en kniv eller laser for å lage et snitt som åpner striktur. Den urolog utfører en intern urethrotomy i en poliklinisk senter eller et sykehus. Pasienten får narkose.

Cystocele eller rectocele reparasjon. Kvinner kan trenge kirurgi for å løfte en fallen blære eller rektum i normal posisjon. Den vanligste fremgangsmåten for cystocele og rectocele reparasjon innebærer en urolog, som også har spesialisert seg på den kvinnelige reproduktive system, noe som gjør et snitt i skjedeveggen. Gjennom snittet, ser urolog for en defekt eller hull i vevet som normalt skiller vagina fra de andre bekken organer. Den urolog legger sting i vevet for å lukke opp feilen og lukker deretter snittet i skjedeveggen med flere masker, fjerne noen ekstra vev. Disse sømmene stramme lag av vev som skiller de organer, skape mer støtte for bekken organer. En urolog eller gynekolog – en lege som er spesialist i den kvinnelige reproduktive system – utfører kirurgi for å reparere en cystocele eller rectocele på et sykehus. Kvinner vil motta anestesi.

Svulst og kreft kirurgi. Fjerning av svulster og kreftvevet i blæren eller urinrøret kan redusere urethral obstruksjon og urinretensjon.

Komplikasjoner av urinretensjon og dens behandlinger kan omfatte

UVI. Urin er normalt sterile, og den normale flyten av urin vanligvis hindrer bakterier i å infisere urinveiene. Med urinretensjon, gir unormal urin flow bakterier ved åpningen av urinrøret en sjanse til å infisere urinveiene.

Blære skade. Hvis blæren blir strukket for langt eller for lange perioder, kan musklene bli permanent skadet og mister sin evne til å trekke seg sammen.

Nyreskade. I noen mennesker, forårsaker urinretensjon urin å renne baklengs inn i nyrene. Dette bakover flyt, kalt reflux, kan skade eller arr nyrene.

Urininkontinens etter prostata, svulst eller kreft kirurgi. Transurethral kirurgi for å behandle benign prostatahyperplasi kan føre til urininkontinens hos noen menn. Dette problemet er ofte forbigående. De fleste menn gjenopprette sin blærekontroll i noen uker eller måneder etter operasjonen. Kirurgi for å fjerne tumorer eller kreftvevet i blæren, prostata, eller urinrør kan også føre til urininkontinens.

Folk kan hindre urinretensjon før det skjer ved å behandle noen av de mulige årsaker. For eksempel bør menn med benign prostatahyperplasi ta prostata medisiner som foreskrevet av deres helsepersonell. Menn med benign prostatahyperplasi bør unngå medisiner i forbindelse med urinretensjon, for eksempel over-the-counter kulde og allergi medisiner som inneholder slimhinneavsvellende midler. Kvinner med mild cystocele eller rectocele kan hindre urinretensjon ved å gjøre øvelser for å styrke bekkenmuskulaturen. I de fleste tilfeller vil kosttilskudd og endringer i livsstil å hindre urinretensjon forårsaket av forstoppelse. Folk som forstoppelse fortsetter bør se en helsepersonell.

Mer informasjon om øvelser for å styrke bekkenmuskulaturen er gitt i theernment helse emnet, Kegel Exercise tips.

Forskere har ikke funnet at spising, diett, og ernæring spille en rolle i å forårsake eller forhindring av urinretensjon.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer tens) og andre komponenter av theernment dighetene) driver og støtte forskning på mange sykdommer og tilstander.

Hva er, og de er rett for deg ?; er en del av klinisk forskning og i hjertet av alle medisinske fremskritt. se på nye måter å forebygge, oppdage, eller behandle sykdom. Forskere bruker også å se på andre aspekter av omsorg, som å forbedre livskvaliteten for mennesker med kroniske sykdommer. Finn ut om er riktig for deg.

Hva er åpne ?; som er åpne og rekrutterer kan sees på www.ClinicalTrials.

Denne informasjonen kan inneholde innhold om medisiner og, når det tas som foreskrevet, forholdene de behandler. Når forberedt, dette innholdet inkludert den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig. For oppdateringer eller for spørsmål om eventuelle medisiner, ta kontakt med USA Food and Drug Administration gratis på 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) eller besøke wwwernment. Rådfør deg med helsepersonell for mer informasjon.

alfuzosin (Uroxatral); doxazosin (Cardura); silodosin (Rapaflo); tadalafil (Cialis); tamsulosin (Flomax); terazosin (Hytrin)

UVI; blære skade; nyreskader; urininkontinens etter prostata, svulst eller kreft kirurgi

obstruksjon av urinrøret; nerveproblemer; medisiner; svekket blæren muskler

manglende evne til å urinere; smertefullt, sterkt behov for å urinere; smerte eller ubehag i nedre del av magen; oppblåsthet i nedre del av magen

Den U.S.ernment godkjenner ikke favorisere noen bestemt kommersielt produkt eller firma. Handel, er proprietære eller firmanavn som finnes i dette dokumentet brukes bare fordi de anses som nødvendig i sammenheng med den informasjonen som gis. Hvis et produkt ikke er nevnt, ikke utelatelsen ikke bety eller antyde at produktet er utilfredsstillende.

hyppig vannlating-vannlating åtte eller flere ganger om dagen; problemer begynner en urinstrålen; en svak eller en avbrutt urinstrålen; et presserende behov for å urinere med liten suksess når du prøver å urinere; trang til å urinere etter endt vannlating; mild og konstant ubehag i underlivet og urinveier

Theernment vil takke; J. Curtis Nikkel, M.D., Queens University i Kingston, Anthony J. Schaeffer, M.D., Northwestern University

august 2014

en fysisk eksamen; postvoid restmåling

cystoskopi; computertomografi (CT) skanner; urodynamiske tester; elektromyografi

blære drenering; urethral utvidelse; urinrør stenter; prostata medisiner; kirurgi

urinveisinfeksjoner (UVI); blære skade; nyreskader; urininkontinens etter prostata, svulst eller kreft kirurgi