uretron d / s

Terapeutisk Klasse: Urin Spasmolytika

Bruker For Uretron D / S

Farmakologisk Klasse: Hyoscyamine

Kjemisk Klasse: salicylate, Ikke-Aspirin

Urelle® er en kombinasjon av fem legemidler: Hyoscyamine, Methenamine, metylen blått, fenylsalicylat, og natriumfosfat. Den brukes til å lindre ubehag, hevelse, smerter, hyppig trang til å urinere, og kramper eller spasmer i urinveiene forårsaket av en infeksjon eller en diagnostisk prosedyre.

Hyoscyamine er en antispasmodic narkotika, som lindrer muskelkramper eller spasmer. Metenamin og metylenblått er antiseptiske stoffer, som bidrar klart en urinveisinfeksjon. Fenylsalicylat er en smertestillende. Natriumfosfat gjør urinen surere, noe som bidrar til metenamin fungerer bedre.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Før du bruker Uretron D / S

Passende studier utført hittil ikke har vist pediatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Urelle® hos barn. Imidlertid er bruk ikke anbefalt til barn 6 år og yngre.

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av Urelle® i geriatriske pasienter.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder hyoscyamin, methenamine, metylenblått, fenyl salicylat, og natriumfosfat. Det kan ikke være spesifikt for Uretron D / S. Vennligst les med forsiktighet.

Ta denne medisinen for full tid for behandling, selv om du begynner å føle deg bedre. Også holde dine avtaler med legen din for kontroller, slik at legen din vil være bedre i stand til å fortelle deg når du skal slutte å ta denne medisinen.

Drikk ekstra væske når du tar denne medisinen, slik at du vil passere mer urin.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Riktig bruk av hyoscyamin, methenamine, metylenblått, fenyl salicylat, og natriumfosfat

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremdriften av deg eller barnet ditt på regelmessige besøk. Dette vil tillate legen din for å se om medisinen fungerer og for å avgjøre om du bør fortsette å ta det.

Hvis din eller barnets symptomer ikke bedres, eller hvis de blir verre, ring din lege.

Slutt å bruke denne medisinen og sjekk med legen din med en gang hvis du eller barnet ditt har tåkesyn, svimmelhet, eller rask puls.

Denne medisinen vil gjøre urin for å være farget blå. Dette er normalt og er ikke noe å bekymre seg for.

Denne medisinen vil ikke kurere et alvorlig urinveisinfeksjon, og vil bare jobbe for å lindre symptomer så lenge du fortsetter å ta det.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Forholdsregler når du bruker Uretron D / S

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Uretron D / S bivirkninger