ulcerøs kolitt behandling

Ulcerøs kolitt påvirker hver person annerledes, og folk svare på behandlinger annerledes. Leger vil utforme ulcerøs kolitt behandling plan som best dekker dine unike behov.

Personer som har ulcerøs kolitt ofte utvikle betennelse utenfor tykktarmen – i sitt ledd, øyne, hud og lunger. tverrfaglig tilnærming innebærer et bredt spekter av spesialister vil jobbe tett med din primære team for å gi akkurat den omsorg du trenger.

andre komplikasjoner

Kvinner med ulcerøs kolitt kan vanligvis har vellykkede svangerskap, spesielt hvis de kan holde sykdommen i remisjon i løpet av svangerskapet. Det er viktig å arbeide med en høy risiko fødselslege og en gastroenterolog spesialiserer seg på ulcerøs kolitt. Legene har kompetanse og erfaring guiding kvinner med ulcerøs kolitt gjennom svangerskap og fødsel.

At i Minnesota, vil et team av spesialister jobbe sammen for å løse ditt barns behov. Fordi langvarig steroid bruk kan ha skadelige effekter på barn, leger ofte velger å bruke andre anti-inflammatoriske eller immundempende medisiner for å redusere behovet for steroider. de avanserte diagnostiske tester som MR enterography må ikke utsettes barn for ioniserende røntgenstråling, som kan være et problem når gjentatte imaging tester er nødvendig.

Svangerskap

Ulcerøs kolitt tar ofte en enda større fysisk og følelsesmessig toll på unge mennesker, bremse deres vekst og forsinket kjønnsmodning., Unge og deres familier samarbeider tett med psykologer som kan hjelpe dem å navigere dag-til-dag problemer med å leve med ulcerøs kolitt .

Behandling av barn