Type 2-diabetes naturlig rettsmidler: krom, CoQ10, akupunktur, og flere

diabetes Trender

Diabetes behandling kan inneholde mange elementer, inkludert tradisjonelle medisiner, alternativ medisin og naturpreparater.

Hvis du har diabetes, gjør et sunt kosthold mer enn å holde blodsukkeret under bedre kontroll. En god diabetes diett kan også bidra til å forhindre eller forsinke utbruddet av komplikasjoner som nervesmerter eller hjertesykdom; Selv om noen mennesker snakker om en “diabetes diett,” det er egentlig ikke noe slikt, sier ekspertene. Det samme sunt kosthold anbefales for de uten diabetes vil hjelpe deg hvis du har diabetes, også. Du må kanskje deretter skreddersy måltider til dine spesifikke behov, for eksempel å senke kolesterolet …

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, en del av National Institutes of Health, definerer komplementær og alternativ medisin som en “gruppe av ulike medisinske og helsevesen, praksis og produkter som ikke er i dag ansett for å være en del av konvensjonell medisin. ” Komplementær medisin brukes sammen med konvensjonelle behandlinger, mens alternativ medisin brukes i stedet for konvensjonell medisin.

Noen mennesker med diabetes bruker komplementær eller alternativ behandling for å behandle diabetes. Selv om noen av disse terapi kan være effektive, andre kan være ineffektiv eller skadelig. Pasienter som bruker komplementær og alternativ medisin må la sine helsepersonell vet hva de gjør.

Akupunktur

Akupunktur er en prosedyre der en utøver setter svært tynne nåler i angitte punkter på huden. Noen forskere sier at akupunktur utløser frigjøring av kroppens naturlige smertestillende. Akupunktur har vist seg å gi lindring av kroniske smerter. Akupunktur brukes noen ganger av folk med nevropati, den smertefulle nerveskader av diabetes.

biofeedback

Biofeedback er en teknikk som hjelper en person bli mer bevisst på og lære å håndtere kroppens reaksjon på smerte. Dette alternativ terapi streker avslapping og stress-reduksjon teknikker.

Guidet bilder er en avspenningsteknikk som noen fagfolk som bruker biofeedback også øve. Med guidet billedspråk, mener en person av fredelige mentale bilder, som for eksempel bølger. En person kan også innbefatte bilder av styring eller herding av en kronisk sykdom, slik som diabetes. Folk som bruker denne teknikken si disse positive bilder kan lette deres tilstand.

krom

Fordelen av tilsatt krom for diabetes har blitt studert og diskutert i flere år. Flere studier rapporterer at krom kosttilskudd kan forbedre diabetes kontroll. Krom er nødvendig å gjøre glukosetoleranse faktor, noe som bidrar til insulin forbedre dens virkning. På grunn av manglende opplysninger om bruk av krom for å behandle diabetes, ingen anbefalinger for tilskudd eksisterer.