type 2 diabetes årsaker og risikofaktorer

diabetes Trender

Diabetes er en rekke sykdommer som involverer problemer med hormonet insulin. Selv om ikke alle med type 2-diabetes er overvekt, fedme og mangel på fysisk aktivitet er to av de vanligste årsakene til denne formen for diabetes. Det er også ansvarlig for nesten 95% av diabetes tilfeller i USA, ifølge CDC.

Under Affordable Care Act, vil mange helseforsikring planer dekker forebyggende omsorgstjenester, inkludert screening tester for type 2 diabetes, uten kostnader for deg. Lære mer.

Helseforsikring senter

I en frisk person, bukspyttkjertelen (et organ bak magen) utgivelser insulin for å hjelpe kroppen lagre og bruke sukker fra maten du spiser. Diabetes skjer når en av følgende skjer

I motsetning til personer med type 1 diabetes, personer med type 2-diabetes produserer insuli; imidlertid insulin bukspyttkjertelen skiller ut er enten ikke nok eller kroppen ikke klarer å gjenkjenne insulin og bruke den riktig (insulinresistens). Når det ikke er nok insulin eller at insulinet ikke brukes som det skal være, kan glukose (sukker) ikke komme inn i kroppens celler og bygger seg opp i blodet i stedet. Når glukose bygger seg opp i blodet stedet for å gå inn i celler, fører det til skader i flere områder av kroppen. Også, siden cellene ikke får glukose de trenger, de kan ikke fungere skikkelig.

For å forstå hvorfor insulin er viktig, det hjelper å vite mer om hvordan kroppen bruker mat for energi. Kroppen din består av millioner av celler. For å lage energi, disse cellene trenger mat på en svært enkel form. Når du spiser eller drikker, mye av maten er brutt ned til en enkel sukker kalt “glukose”. Deretter blir glukose transporteres gjennom blodet til disse celler, hvor den kan brukes til å tilveiebringe den energi kroppen trenger for daglige aktiviteter.

Når bukspyttkjertelen produserer ikke insulin; Når bukspyttkjertelen produserer svært lite insulin; Når kroppen ikke reagere riktig på insulin, en tilstand som kalles “insulinresistens.