Type 1-diabetes-eksamener og prøver

diabetes Trender

Hvis legen mener at du kan ha diabetes, vil han eller hun be om blodprøver for å måle hvor mye sukker er i blodet ditt. Testene som brukes er

Hvis det er vanskelig å si om du har type 2 eller type 1 diabetes, kan legen gjøre en C-peptid test eller en autoantistoffer test. (Autoantistoffer produseres når kroppens immunsystem ikke fungerer riktig.) For eksempel, mange mennesker med type 1 diabetes produsere autoantistoff sink transporter 8 (ZnT8Ab). Personer med type 2-diabetes eller svangerskapsdiabetes ikke produserer ZnT8Ab. Disse testene kan ikke være i stand til å bekrefte den type diabetes du har. Å få en sikker diagnose kan ta måneder eller år. I begge tilfeller vil blodsukkernivået må kontrolleres med en gang.

Du må oppsøke lege hver 3 til 6 måneder. At dine besøk, kan legen din

Regelmessige besøk og checkups med legen din er også et godt tidspunkt å

Disse besøkene er også en god tid til å snakke med legen din om hvordan du føler deg. Det er normalt å føle seg frustrert eller overveldet med alt det er å gjøre. Hvis du har problemer med å takle, kan legen din hjelpe.

Blodsukkermålinger; Hemoglobin A1c.

Sjekk blodsukkeret siden ditt siste besøk og se gjennom målområdet; Sjekk blodtrykket og starte eller justere behandling, om nødvendig. Nerve og blodkar skade kan skyldes høyt blodtrykk, som fører til hjerteproblemer og slag. For mer informasjon, høyt blodtrykk; Sjekk føttene for tegn på problemer, spesielt hvis du har hatt diabetes i noen år. Nerveskader i føttene gjør det vanskelig å føle en skade eller infeksjon. Ta av sokkene hver gang du ser legen for å være sikker på at du både må du huske å sjekke dine føtter. Minst en gang i året, vil legen ta en fullstendig undersøkelse av føttene; Ha en hemoglobin A1c test. Denne blodprøven viser hvor jevn blodsukkernivået har vært over tid.

Gjennomgå måltid plan; Mat List (Hva er et PDF-dokument ?; Spore Mine Foods og blodsukkernivået (Hva er et PDF-dokument?)