tuberkulose (TB) forebygging: vaksineutvikling

theernment er en del av det globale forskersamfunnet engasjert i å finne nye måter å hindre TB sykdom hos barn og voksne. I tillegg til å utvikle nye metoder for behandling av mennesker som er smittet, men har ennå ikke utviklet sykdommen, er forskerne også prøve å forstå hvordan TB bakterien samhandler med sin menneskelige vert. Forskere studerer hvordan bakterien omgår immunsystemet til å infisere mennesker, hvordan det kan ligge sovende i mange år og bli aktiv på et senere stadium i livet, og hvorfor folk kan ha tuberkulose sykdom mer enn én gang i sitt liv. Denne kunnskapen vil bidra til å finne måter å utvikle vaksiner som er i stand til å prime immunsystemet til å gjenkjenne Mycobacterium tuberculosis, hindre den fra å infisere mennesker, eller hindre latente infeksjoner fra framdrift til aktiv TB sykdom.

En effektiv vaksine er ansett å være en av de viktigste verktøyene for å redusere denne dødelige sykdommen på verdensbasis. Det er ikke bare en av de mest kritiske, men også mest utfordrende områder av vitenskapen som pågår. theernment er å gi støtte til å identifisere nye kandidat TB vaksiner og immun-boosting vaksineadjuvanser å hindre smitte eller sykdom, og vurderer potensialet av syntetiske vaksiner for å hjelpe forkorte TB behandlingsregimer.

I tillegg theernment midler vaksineutvikling, inkludert prekliniske dyrestudier og klinisk forskning på disse kandidat TB vaksiner som vises mest lovende. Flere kandidater som viste beskyttelse mot infeksjon med M. tuberculosis i små dyremodeller har angitt kliniske studier.

Les om Aeras Biomarkører og relaterer Working Group (BCWG)