trosyd af aktuell

Kjemisk Klasse: Imidazole

Bruker For Trosyd Af

Tioconazole Kremen påføres huden for å behandle

Tioconazole er tilgjengelig i følgende dosering former

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av dette legemidlet hos barn med bruk i andre aldersgrupper, er denne medisinen ikke forventet å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos barn enn det gjør hos voksne.

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne. Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av tioconazol hos eldre med bruk i andre aldersgrupper, er denne medisinen ikke forventet å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos eldre mennesker enn det gjør hos yngre voksne.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Før du bruker Trosyd Af

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder tioconazol. Det kan ikke være spesifikke for Trosyd Af. Vennligst les med forsiktighet.

Påfør nok tioconazol å dekke de berørte og omkringliggende hudområder, og gni forsiktig.

Hold denne medisinen vekk fra øynene.

Ikke påfør Okklusiv (lufttett dekke, slik som kjøkken plastfolie) over denne medisinen med mindre du har blitt bedt om å gjøre det av legen din. For å gjøre dette kan føre til irritasjon av huden.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, er det svært viktig at du fortsetter å tioconazol for full tid for behandling, selv om symptomene begynner å rydde opp etter et par dager. Siden sopp-infeksjoner kan være veldig treg til å rydde opp, må du fortsette å bruke denne medisinen hver dag i flere uker eller mer. Hvis du slutter å bruke denne medisinen for tidlig, kan symptomene komme tilbake. Ikke gå glipp av noen doser.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Hvis huden din problemet ikke blir bedre i løpet av

eller hvis det blir verre, sjekk med legen din.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, og for å bidra til at det kommer ikke tilbake, gode helsevaner er også nødvendig. Følgende tiltak vil bidra til å redusere chaffing og irritasjon, og vil også bidra til å holde området kjølig og tørt

Hvis du har spørsmål om disse tiltakene, sjekk med din lege.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Riktig bruk av tioconazol

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Tilgjengelighet OTC Over disk

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Forholdsregler når du bruker Trosyd Af

Vaginal gjær infeksjon flukonazol, nystatin aktuell, klotrimazol aktuell, Diflucan, Acidophilus, mikonazol aktuell, Lactobacillus acidophilus, itrakonazol, Nystop, Sporanox, terazol, Mycelex, Florajen, Monistat 7, terconazole aktuell, Monistat 3-Day Kombinasjon Pack, Flora-Q, terazol 3, Nyamyc, Bacid (LAC), Onmel, terazol 7

Trosyd Af bivirkninger

tioconazol aktuell