trospium

Terapeutisk Klasse: Urin Spasmolytika

Bruker For trospium

Farmakologisk Klasse: Antimuskarin

trospium er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For trospium, bør følgende vurderes

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på trospium eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av trospium i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av trospium hos eldre. Men eldre pasienter er mer sannsynlig å ha noen uønskede effekter (f.eks, forstoppelse, munntørrhet, fordøyelsesbesvær, magesmerter eller problemer med vannlating) som kan kreve en justering av dosen for pasienter som får trospium.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Før du bruker trospium

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar trospium, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Bruke trospium med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Bruke trospium med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Bruke trospium med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av trospium. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Ta trospium bare som anvist av legen din. Ikke ta mer av det, ikke ta det oftere, og ikke ta det for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke sjansen for bivirkninger.

trospium kommer med en pasientinformasjon innsats. Det er svært viktig at du leser og forstår denne informasjonen. Sørg for å spørre legen din om noe du ikke forstår.

Det er best å ta trospium med vann på tom mage, eller minst en time før et måltid.

Svelg utvidet-release kapsel hele med vann. Ikke åpne, knuse eller tygge det.

Hvis du tar utvidet-release kapsel, ikke drikke alkohol i de første 2 timer etter inntak av kapselen. Alkohol kan øke risikoen for å ha døsighet.

Dosen av trospium vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av trospium. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av trospium, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Riktig bruk av trospium

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk for å sikre at trospium fungerer som den skal, og for å se etter uønskede effekter.

trospium kan føre til en alvorlig type allergisk reaksjon som kalles angioødem. Angioødem kan være livstruende og krever øyeblikkelig legehjelp. Slutt å ta trospium og sjekk med legen din med en gang hvis du har utslett, kløe, en stor, bikube-lignende hevelser i ansiktet, puste øyelokk, lepper, tunge, hals, hender, ben, føtter eller kjønnsorganer, problemer, eller tetthet i brystet mens du bruker trospium.

trospium, spesielt i høye doser, kan føre til at noen mennesker til å bli svimmel, døsig, forvirret, eller har tåkesyn. Sørg for at du vet hvordan du reagerer på trospium før du kjører, bruker maskiner, eller gjøre noe annet som kan være farlig hvis du er svimmel, ikke våken, eller ikke i stand til å se godt. Å drikke alkohol med trospium kan øke risikoen for å ha døsighet.

trospium kan gjøre deg svette mindre, forårsaker kroppstemperaturen øker. Vær ekstra forsiktig for ikke å bli overopphetet under trening eller varmt vær mens du tar trospium, da overoppheting kan føre til heteslag.

trospium kan forårsake tørr munn, nese og svelg. For midlertidig lindring av munntørrhet, bruk sukkerfri drops eller tyggegummi, smelte biter av is i munnen, eller bruke en spytt erstatning. Hvis munnen fortsetter å føles tørr i mer enn 2 uker, sjekk med din lege eller tannlege. Fortsetter munntørrhet kan øke sjansen for dental sykdom, inkludert tannråte, tannkjøttsykdommer, og sopp-infeksjoner.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Forholdsregler når du bruker trospium

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

trospium bivirkninger

trospium

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Urininkontinens oksybutynin, Vesicare, tolterodin, Ditropan, Detrol, TOVIAZ, Enablex, Detrol LA, Solifenacin, darifenacin, Sanctura, Ditropan XL

Overaktiv blære oksybutynin, Myrbetriq, Vesicare, tolterodin, Ditropan, Detrol, TOVIAZ, Botox, Enablex, Detrol LA, Solifenacin, mirabegron