trichomoniasis-når du skal ringe en lege

Ring legen din umiddelbart hvis du

Vaktsom venter er en periode hvor du og legen din observere dine symptomer eller tilstand uten å bruke medisinsk behandling. Vaktsom venter er ikke aktuelt dersom du tror du har trichomoniasis (trich). I de fleste tilfeller bør trich behandles for å hindre overføring av denne seksuelt overførbare infeksjonen til andre og å forhindre at enkelte problemer som kan skje hvis du er gravid.

Merk: Trich under svangerskapet øker risikoen for tidlig vannavgang (PROM) og for tidlig fødsel. Behandling av infeksjonen synes ikke å redusere denne risikoen. 3 Hvis du er gravid og har trich, snakk med legen din om fordeler og ulemper med behandling.

Helsepersonell som kan diagnostisere og behandle en trichomoniasis (trich) infeksjon inkluderer

For å forberede for avtalen, Gjør det meste av din avtale.

Har nedre mage smerter og feber høyere enn 101 ° C (38,3 ° C) sammen med en unormal utflod; Er gravid og har symptomer på en vaginal infeksjon eller en urinveisinfeksjon (UVI), for eksempel unormal utflod fra skjeden eller smerte eller svie ved vannlating.

Har en unormal utflod; Har uvanlig vaginal kløe; Har smerter under sex eller vannlating; Finn ut at din partner har blitt diagnostisert med eller behandlet for trichomoniasis (trich).

Lege assistenter; Sykepleier utøvere; Familie medisin leger; indre~~POS=TRUNC; Gynekologer.