transient iskemisk attakk (TIA) -symptoms

En forbigående iskemisk anfall (TIA) er en advarsel: Det betyr at du er sannsynlig å ha et hjerneslag i fremtiden. Hvis du tror du har et TIA, ring 911 eller andre nødetater med en gang. Tidlig behandling kan bidra til å forhindre et slag. Hvis du tror du hadde en TIA men symptomene gikk bort, du fortsatt trenger å ringe legen din med en gang.

Siden du nylig har hatt et slag, spør legen din disse spørsmålene på ditt neste besøk; 1. Hvor fort kan jeg forvente å få tilbake etter mitt slag; 2. Hvordan vil ha en klapp endring hva jeg kan og ikke kan gjøre; 3. Vil jeg trenger å endre kostholdet mitt? Hvilke matvarer bør jeg være å unngå eller spise mer av; 4. Er det noen andre endringer i livsstil jeg skal gjøre; 5. Vil fysisk eller ergoterapi være nyttig? Kan du lage en henvisning; 6. Er det noen medisiner jeg bør gjøre for å hjelpe meg under mitt utvinning; 7 …

Plutselig nummenhet, prikking, svakhet, eller tap av bevegelse i ansiktet, arm eller ben, spesielt på bare én side av kroppen; Plutselige visjon endringer; Plutselig problemer med å snakke; Plutselig forvirring eller problemer med å forstå enkle utsagn; Plutselige problemer med å gå eller balanse.