toalett trening-felles bekymringer

Du kan bli forvirret om når du skal begynne toalett trening. Dette er ikke overraskende, med tanke på at de fleste mennesker blir bombardert med råd og forventninger fra slektninger, venner og barnehager leverandører. Du kan også ha personlige grunner for å ville barnet ditt toalett-trent, slik som å være gravid og ønsker å unngå å ha to barn i bleier på samme tid. Balansering alle disse faktorene kan være en utfordring.

Barnet ditt er ikke klar til å starte toalett trening hvis han eller hun viser noen motstand. Vanligvis objekter et barn ved

Toalett trente barn kan ha noen ulykker fram til skolealder. Et barn som har en ulykke i løpet av dagen er ofte i midten av å spille og bare holder det for lang tid. Nighttime ulykker kan forekomme ofte i løpet av de første 12 månedene etter at barna lære å bruke toalettet i løpet av dagen. Mange 3-åringer sengevætere om natten minst en gang i måneden.

Fokuset på toalett trening noen ganger inspirerer barn til å leke med sine avføring. Dette er normalt. Minn barnet ditt at krakk er ikke et leketøy, og at det hører hjemme i toalettet. Forsterke denne ideen ved å hjelpe barnet til å skylle den ned i toalettet. Hjelp barnet tilfredsstille et naturlig behov for å føle teksturer ved å tilby spilletid med støpemateriale, slik som leire eller Play-Doh, eller fingermaling.

Noen ganger toalett trening gnister nysgjerrighet om hvor urin og avføring kommer fra, spørre noen barn å føle og ta på deres kjønnsorganene. Dette er en normal del av hvordan barn lærer om sine organer. Ikke skam eller straffe barnet for denne atferden. Du kan forklare funksjonen til kjønnsorganene og foreslår at de er personlige kroppsdeler for å bli sett på og utforsket i privat.

Stående ved siden av potte og deretter gå på gulvet; Skrek og gråt da tatt til potty; Tilsynelatende komfortabel, og selv fornøyd med å sitte i en skitten bleie; Å si “Nei potte!