tips for sengevæting forebygging

Sengevæting kan skade barnets selvbilde og selvtillit. Den beste måten å unngå dette på er å være støttende. Foreldre bør berolige barnet at sengevæting er et vanlig problem som har en sterk genetisk komponent, og at de er sikre på at barnet vil overvinne problemet.

I hvert nummer av bladet, setter vi fem av de mest stilte spørsmålene på samfunnet styrene til en av våre helseeksperter. I vår januar-februar 2011 utgaven, vi ga søvn ekspert, Michael Breus, PhD, absm, de fem søvn spørsmål – blant annet hvorfor vi trenger det, hvor mye vi trenger, selv om det kan virkelig gjøre oss vakre .

Gjør opprydding lett. For å øke komforten og redusere skade, bruke vaskbar absorberende ark Lag ark blant vanntett seng dekker, og bruk rommet deodorizers.

Sammen med støtte barnet følelsesmessig, er det en rekke tiltak du kan ta som kan bidra til å redusere antall sengevæting ulykker. Her er flere tips.

Overvåk barnets avføring; Forstoppelse kan forstyrre den fullstendige og effektiv tømming av blæren. Snakk med din barnelege hvis barnet ditt har problemer med forstoppelse.

Pollen teller, behandling tips, og mye mer.

Det er ingenting å fnyse.

Fokus på problemet: sengevæting. Unngå å skylde på eller straffe barnet ditt. Husk at barnet ditt kan ikke kontrollere sengevæting, og mye kritikk og straffe vil bare gjøre problemet verre; Vær tålmodig og støttende. Berolige og oppmuntre ditt barn ofte. Ikke gjøre en sak ut av sengevæting hver gang det skjer. Hvis du eller din ektefelle sengevætere som en gutt, minne barnet at mamma eller pappa hadde det samme problemet og til slutt vokste det; Håndheve en “no teasing” regel i familien. Ingen har lov til å erte barnet om sengevæting, inkludert de utenfor den nærmeste familie. Ikke diskutere sengevæting foran andre familiemedlemmer; Oppmuntre ansvar. Hjelp barnet å forstå at ansvaret for å være tørr er hans eller hennes og ikke som foreldrene. Forsikre barnet om at du ønsker å hjelpe ham eller henne å overvinne problemet. I tillegg har barnet hjelp i oppryddingsprosessen, Gjør opprydding lett. For å øke komforten og redusere skade, bruke vaskbar absorberende ark, lag ark blant vanntett seng dekker, og bruk rommet deodorizers.