tannkrem alternativer: fluor tannkrem, tannbleking tannkrem, tartar kontroll tannkrem, og flere

Oral Health Trends

Akkurat hvor mange alternativer du har når du kjøper en tube med tannkrem kan være overveldende. Skulle du gå for tartar kontroll? Fluor? Både? Og ikke glem å tenke på whitening tannkrem eller formler med alle naturlige ingredienser.

Kom igjen, innrømmer det. Du har lidd av dårlig ånde. Alle har. Det er en av livets mest vanlige irritasjonsmomenter. Den gode nyheten er at vi kan gjøre noe med det. Men først må du vite hvor den kommer fra.

Tannkrem er tilgjengelig i pasta eller gel. Til tross for de mange typer tannkrem, er det noen ingredienser som er felles for de fleste varianter. Disse inkluderer

Den viktigste ingrediensen for å se etter når du velger tannkrem er fluor.

Fluor er et naturlig forekommende mineral. Bruken har vært medvirkende i den dramatiske nedgangen i tannråte og hulrom hendelse som har funnet sted i løpet av de siste 50 årene. Bakterier i munnen lever av sukker og stivelse som forblir på tennene etter å ha spist. Fluor beskytter tennene fra syren som frigjøres når dette skjer. Den gjør dette på to måter. Først gjør fluor tannemaljen sterkere og mindre sannsynlighet for å lide syreskader. For det andre kan det snu den tidlige fasen av syreskader etter remineralizing områder som har begynt å forfalle.

Bruk av fluortannkrem er en viktig måte å sikre at tennene høster fordelene av denne tannvennlige mineral. Tror ikke du kan hoppe over fluor hvis du bor i et område hvor vannet er fluoridated. Studier har vist at bruk av fluor tannkrem bidrar til å øke konsentrasjonen av fluor i tennene, selv i områder med vannforsyninger inneholdende høye nivåer av mineralet.

Du \ ‘ll finne tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

Du er for øyeblikket

Kun 18,5% av mange mennesker i verden floss aldri. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Floss fjerner mat fanget mellom tennene og fjerner filmen av bakterier som danner det før det blir til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Prøv å bruke tanntråd bare en tann for å komme i gang.

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for 3 dager!

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig, men du er godt på vei til å gjøre en positiv innvirkning på tennene og tannkjøttet. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for alle 7 dager!

Kun 50,5% av mange mennesker i verden tanntråd daglig, og bra for deg at du er en av dem! Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Gratulerer med god oral helse vane!

Du finner tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

KILDER

Dental Association, Healthy People 2010