sink for forkjølelse, utslett, og immunforsvaret

Sink er et mineral som er viktig for kroppen på mange måter. Sink holder immunsystemet sterkt, bidrar til å helbrede sår, og støtter normal vekst.

Sink er blitt en populær behandling for forkjølelse. Bevisene for sink er kontroversielt og motstridende. Noen studier har funnet at sink pastiller kan redusere varigheten av kulde, kanskje med så mye som 50%. Imidlertid har mange andre studier fant ingen nytte av sink for forkjølelse.

Sink bidrar til å bekjempe infeksjoner og helbrede sår. Men hvis du allerede har nok sink fra kosten din, er det ikke klart at å få enda mer – fra kosttilskudd – har en fordel.

Aktuelt sink brukes til å behandle bleie utslett og hudirritasjoner. Sink har også vist seg å hjelpe til med magesår, ADHD, akne, sigdcelleanemi, og andre forhold.

I tillegg har sink også blitt studert som en behandling for herpes, høyt kolesterol, reumatoid artritt, HIV, og mer. Imidlertid er bevis på sink fordel for disse forholdene mangelfulle.

Sink kan være en del av en effektiv behandling for aldersrelatert makuladegenerasjon, men mer bevis er nødvendig.

Jeg bruker kupong; Jeg kjøper butikken merkevare; Jeg handler i rabatt butikken; Jeg tar ikke vitaminer eller kosttilskudd

Helsepersonell kan anbefale sink kosttilskudd for mennesker som har sink mangler. Strenge vegetarianere, ammende kvinner, alkohol misbrukere, og folk som har et dårlig kosthold har høyere risiko for sinkmangel. Så er de med visse fordøyelsesproblemer, som Crohns sykdom.

Den anbefalte kosten rasjon (RDA) inneholder sink du får fra både mat du spiser og eventuelle kosttilskudd du tar.