øvre og midtre ryggsmerter-oversikt

Dette emnet gir en oversikt over øvre og midtre ryggsmerter. Hvis du har ryggsmerter eller nakkesmerter, ryggsmerter eller nakkesmerter.

Øvre og midtre ryggsmerter kan oppstå hvor som helst fra bunnen av halsen til bunnen av brystkassen.

Ribs feste til en lang, flat bein i midten av brystet kalt sternum og legge til og vikle rundt ryggen din. Hvis en nerve i dette området kommer i klem, irritert eller skadet, kan du også føle smerte andre steder der nerven reiser, for eksempel armer, ben, bryst og buk.

Den øvre og midtre tilbake (kalt thorax ryggraden) har

Se et bilde av ryggraden.

Øvre og midtre ryggsmerter er ikke så vanlig som ryggsmerter eller nakkesmerter, fordi bein i dette området av ryggen ikke bøye eller flytte så mye som bein i nedre del av ryggen eller nakken. I stedet, de arbeider med ribber å holde ryggen stabil og bidra til å beskytte vitale organer, som hjerte og lunger.

Øvre og midtre ryggsmerter kan være forårsaket av

I sjeldne tilfeller kan smerten være forårsaket av andre problemer, for eksempel galleblæren sykdom, kreft, eller en infeksjon.

12 ryggvirvler. Disse beina feste til brystkassen. De utgjør den lengste delen av ryggen; Plater som skiller hver vertebra og absorbere støt når du beveger deg; Muskler og leddbånd som holder ryggraden sammen.

Overforbruk, muskel belastning eller skade på muskler, leddbånd, og plater som støtter ryggsøylen; Dårlig holdning; Press på th; spinal nerver rotere nerver fra visse problemer, for eksempel en herniated plate; Et brudd i en av ryggvirvlene; Artrose Artrose skyldes nedbryting av brusk som pute de små fasett leddene i ryggraden; Myofascial smerte myofascielle smerter som påvirker bindevevet av en muskel eller gruppe av muskler.