overgangsordning celle kreft i nyrebekken og ureter behandling (pdqто): behandling [] -localized overgangsordning celle kreft i nyrebekken og ureter

Standard behandling

Kreft forebygging er tiltak å redusere sjansen for å få kreft. Ved å forebygge kreft, er antall nye krefttilfeller i en gruppe eller befolkningen senkes. Forhåpentligvis vil dette redusere antall dødsfall forårsaket av kreft; For å forhindre nye kreft fra start, forskere se på risikofaktorer og beskyttelsesfaktorer. Noe som øker sjansen for å utvikle kreft kalles en kreftrisiko faktor, noe som reduserer sjansen for å utvikle kreft kalles en kreft beskyttende …

Utvikling av ny instrumentering for endourological behandling av øvre kanalen overgangsordning celle kreft har gitt nye muligheter for regional forvaltning av disse kreftformene. Innføring av electrofulguration og reseksjon instrumenter eller laser prober enten transureterally eller perkutant kan tillate ødeleggelsen av en primær kreft. Innføring av cytotoksiske midler har også vært anvendt. Selv om en biopsi kan tas for staging formål, forblir nøyaktigheten av denne som skal bestemmes. Effekten av behandlingen av disse manøvrene er ikke klarlagt.

Aktuelle kliniske studier

Sjekk for amerikanske kliniske studier fra sin liste av kreft kliniske forsøk som er nå imot pasienter med lokalisert overgangsordning celle kreft i nyrebekken og ureter. Listen over kliniske studier kan bli ytterligere redusert med plassering, narkotika, intervensjon og andre kriterier.

Generell informasjon om kliniske studier er også tilgjengelig fra nettstedet.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute