hvorfor hyppig hodepine vondt

For 2 år, Jim led den uutholdelige smerten av klyngen hodepine. Natt etter natt han drev på gulvet, smerten driver ham til å konstant bevegelse. Han var bare 48 år gammel da de klynger tvang ham til å slutte i jobben som systemanalytiker. Ett år senere, er hans hodepine kontrollert. Æren for Jim utvinning tilhører den medisinske staben av en hodepine klinikk. Leger er det tatt i bruk de nyeste forskningsresultater om hodepine, og foreskrevet for Jim en kombinasjon av nye legemidler.

Joan var et offer for hyppige migrene. Hennes hodepine varte i 2 dager. Kvalm og svak, hun bodde i mørket før hvert angrep var over. I dag, selv om migrene fortsatt forstyrrer hennes liv, hun har færre angrep og mindre hodepine enn før. En spesialist foreskrevet en antimigrene program for Joan som inkluderte forbedret medikamentell behandling, en ny diett og avslapningstrening.

Siden det er kort, er visjonen tap av okulær migrene vanligvis ikke behandles. Men du kan trenge hjelp for hodepine som følger med eller følger det; Den primære behandling for okulær migrene er å redusere eksponering for triggere. Kalsium-kanalblokkere er den viktigste behandling for okulær migrene. De virker ved å slappe av blodårene. Et eksempel er Cardene, som kan gis som en pille eller som en fane du legger under tungen.

En ivrig leser, Peggy kunne ikke legge ned nytt mysterium thriller. Etter 4 timer med lesing sammensunket i sengen, skjønte hun at hun hadde overdrevet det. Hennes finitt hode og nakke musklene føltes som om de ble klemt mellom to gigantiske hender. Men for Peggy, ble muskel-kontraksjon hodepine og nakkesmerter snart avløst av en varm dusj og aspirin.

Anslagsvis 45 millioner mange mennesker i verden opplever kronisk hodepine. For minst halvparten av disse menneskene, er problemet alvorlig og noen ganger invalidiserende. Det kan også være kostbart: hodepine lider gjøre over 8 millioner besøk i året til legekontorer. Migrene ofrene alene tape mer enn 157 millioner arbeidsdager på grunn av hodepine smerte.

Forstå hvorfor hodepine forekommer og forbedre hodepine behandling er blant de forskningsmål av National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (NINDS). Som den ledende støttespiller for hjerneforskning i den føderale regjeringen, ninds også støtter og gjennomfører studier for å forbedre diagnostisering av hodepine og å finne måter å hindre dem.

Hva gjør vondt når du har hodepine? Flere områder av hodet kan skade, inkludert et nettverk av nerver som strekker seg over hele hodebunnen og visse nerver i ansiktet, munn og svelg. Også følsom for smerte, fordi de inneholder følsomme nervefibre, er musklene i hodet og blodkar som finnes langs overflaten og på bunnen av hjernen.