hvitvin: hvorfor et glass hjelper ditt hjerte

Ved Keri Glassman, MS, RD, CDN

I tillegg til kalorier, er glass blanc full av antioksidanter, takket være fenoliske forbindelser som hjelper kroppen å bekjempe oksidativt stress. Snakker av stress, et glass hvit, en tabell med venner og litt frisk luft er alle flinke til å redusere stresshormoner og holde deg godt; Antioksidant sammensetning av europeiske hvite viner er sammenlignbar med olivenolje, og hvite kan være like effektive som røde i tilrettelegging sunt hjerte og lunge funksjon; Forskning tyder på at moderat inntak av alkohol kan støtte vekten -Tap innsats. Den lille glass hvitvin kan hjelpe deg holde deg slank!

Ikke vær redd for å lage mat med leftover vin. Ingenting er mer delish enn en bøtte med blåskjell, forsterket med en kopp eller to av bordet hvitt; Trenger du ideer? Disse hvitvin-y oppskrifter er verdt et forsøk. Du vil bli positivt overrasket over smaken profiler.

Gleder meg til å spise utendørs denne våren? Enten samling med familien på baksiden terrassen eller møte venner på kafé, er en flott ettermiddag garantert. Skriv inn et glass chardonnay, sauvignon blanc eller prosecco, og måltidet plutselig føles som en hendelse. Utrolig nok, kan ditt glass klemt sammen, fermentert og filtrert druer faktisk være bra for deg. Rødvin har fått nok oppmerksomhet. Det er tid for hvitvin til å ta sentrum scene.

Mens kalori teller klasser basert på vin variasjon, vil du lande på ca 129 kalorier per fem-unse servering av hvitvin. Den gjennomsnittlige hell er nærmere seks eller flere unser, så vær forsiktig når du drikker og huske på at Heart Association anbefaler at menn bruker ikke mer enn to drinker per dag og kvinner begrense alkoholforbruket til én drink per dag.

Har du liker vin før middag, etter at du har slukket tørsten med et glass vann, eller med måltidet? Eller ville det være mest fornuftig å nyte et glass muscadet som dessert? Hvitvin serverer helsemessige fordeler, men drikking er en bevisst overbærenhet, så gjør det meste ut av glass (eller to).

Hvite viner varierer i fargetone og fargemetning kan fortelle deg mye om smak. Trenger du hjelp med sammenkobling vin til maten eller arrangement? En sommelier venn eller den lokale vinen-butikken kontorist bør være i stand til å hjelpe deg. Husk at høyere pris ikke likestille til bedre smak. Det er mange smakfulle, budsjett-vennlig hvite å velge mellom.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup