hva som tenner kvinner på: overraskende ting kvinner liker

 arkiver innhold etter 2 år for å sikre våre lesere kan lett finne den mest betimelig innhold; For å finne den mest oppdaterte informasjonen, vennligst skriv emnet du er interessert i vår søkeboks.

Da jeg tilfeldig spurte min venn Becky om hemmelige turn-ons for kvinner, gjorde hun ikke nøle et sekund. “Doing rettene,” svarte hun, som hennes mann så på henne i vantro. “Det er varmt!

For mange kvinner, turn-ons er ikke om tradisjonelle romantiske gester som å få roser eller canoodling under middager med levende lys. Enkle, hverdagslige ritualer som pitching på med oppvasken eller å ha kaffe sammen ved soloppgang kan være direkte sexy. (Hør gutter, du trenger ikke engang til våren for et kort.)

Våre e-post innbokser fylle opp hver dag med reklame for piller, salver, kosttilskudd og innretninger som tar sikte på å øke penis størrelse, seksuell utholdenhet, eller libido. Det er et vitnesbyrd om menns varig, usikkerhet om seksuell ytelse. Spørsmålet er, gjør du ett av disse “mannlige ekstrautstyr” teknikker virkelig fungerer; Richard, en mekaniker fra delstaten New York, er en muskuløs, atletisk fyr. Han har en kjærlig kone som alltid har hatt sitt sexliv. Men helt siden han var en ung gutt, kunne Richard ikke få …

Sharon Gilchrest O’Neill, et par terapeut i Mt. Kisco, NY, og forfatter av En kort guide til et lykkelig ekteskap, sier: “Når en partner kan regne med slike små kjærlige gester være pågående, virkelig gjør det for slags tilkobling som er absolutt nødvendig å ha et forhold henge på gjennom gode og det dårlige og alle de sprø ting. ”

Hun legger til, “Omsorg bevegelser gjør kvinner føler seg veldig bra. Guys innser ikke hvor viktige de er for kvinner når det kommer til å bli slått på i soverommet. Slik kobler fysisk, de virkelig trenger det emosjonelle og mentale tilkobling.”

Lori Bizzoco, en forfatter og stay-at-home mamma i Brooklyn, New York, sier ektemannen ikke bare hjelper med retter, men også med husarbeid og ta vare på sine to år gamle datter. Men hva hun setter pris på mest er at når hun kommer hjem fra butikken, han vil alltid komme ut til bilen for å hjelpe losse poser fordi han vet hun har en dårlig rygg.

Hva gjør den spesiell, “sier hun,” er at han aldri gnir noe av det han gjør i ansiktet mitt eller klager. Han mener rett og slett disse tingene er hva ektemenn er ment å gjøre. For meg er den største turn-on av alle!