hva er egentlig i maten?

Av Jessica DeCostol; Mat på supermarked hyller har mer helseinformasjon på sine etiketter enn noen gang før – men det har bare gjort det mer forvirrende å finne ut hva du skal kjøpe. Les videre for å lære hvilke ernæringsmessige krav du kan stole på og som er ren hype; Med alle de helsemessige løftene på matemballasje i dag ( “100% naturlig!” “0 gram transfett!”), Skulle man tro det ville være enklere enn noensinne å spise riktig. Men skanne matbutikk hyller for å finne ut hva du skal kjøpe, og du er nødt til å føle seg frustrert. “Det er så mye informasjon om produkter som det kan være utfordrende for den gjennomsnittlige forbruker til å finne ut hva det betyr,” sier Joan Salge Blake, R. D., professor i ernæring ved Boston University. Mens regjeringen gjør regulere disse påstandene, hva er nøkkelen til å vite er hvilke merker som representerer virkelig nyttig helse info, og som er bare markedsføring plasser. Her leser vi mellom linjene av de vanligste påstandene du finner på maten.

Hvis en pakke bærer ordene god kilde til etterfulgt av navnet på et næringsstoff – for eksempel fiber, protein, eller kalsium – da Food and Drug Administration (FDA) krever at maten må inneholde minst 10 prosent av den daglige verdien av det næringsstoffet. Det samme gjelder hvis ordene pluss eller ekstra vises før navnet på et næringsstoff på emballasjen.

Denne påstanden (eller andre “laget med …” krav, for den saks skyld) er ikke definert av regjeringen, og derfor kan ikke nødvendigvis indikerer en betydelig kilde til det næringsstoffet, sier Blake.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup