hva er din ernæring iq?

Jo mer du vet om ernæring, jo mer kan du spise! Så stole på meg når jeg forteller deg: Ernæring kunnskap er makt.

For å hjelpe deg teste ernæring know-how, jeg utviklet dette sant / usant quiz. Så len deg tilbake, slappe av, og gi det en sjanse: Det er morsomt, og du kan lære en ting eller to underveis.

Ekte; Å brenne et pund av fett og ikke vann eller muskel vekt (vi trenger å bevare hver unse av muskler!), Må du opprette et underskudd på 3500 kalorier. Du kan gjøre dette ved å redusere antall kalorier du spiser, brenner mer kalorier gjennom fysisk aktivitet, eller begge deler. Studier viser at den mest effektive strategien er å kombinere diett og trene for å lage en 500-kalori daglig underskudd. Som legger opp til 3500 kalorier – og en 1-pund tap – per uke. Raskere vekttap er vanligvis ineffektive i det lange løp, som pounds tapt raskt får ofte en tur-returbillett tilbake. Langsom og jevn vinner løpet.

Falsk; Karbohydrat og protein hver veier inn på 4 kalorier per gram, mens fett har 9 kalorier per gram, og alkohol har 7 kalorier per gram. Unse for unse, matvarer som inneholder mest fett er mer enn dobbelt så kaloririk som karbohydrater eller protein. For god helse, må du forbruke alle de store næringsstoffer: karbohydrater, fett og protein. Hver har viktige funksjoner. Karbohydrater og protein bør utgjøre om lag to tredjedeler av det daglige inntaket, bør den siste tredjedelen kommer fra fett.

Karbohydrater er ikke så onde som noen ville ha du tror. Faktisk, karbohydrater er kroppens foretrukne form for drivstoff. De bør være bærebjelken i ditt kosthold, sto for opp til halvparten av kaloriene. Velg “smarte” karbohydrater som frisk frukt, grønnsaker, hele korn, bønner og erter. Enkle raffinerte karbohydrater som hvitt brød, brus og sukker, er karbohydrater som bør begrenses.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …