hva du skal drikke når du trener

Vi vet alle at når vi jobber ut, er det viktig å holde seg hydrert. Noe vi kanskje ikke så tydelig på er hva vi skal drikke når vi trener.

Vanlig vann, selvfølgelig, er det klassiske valget. Men med butikkhyllene overalt fulle av sportsdrikke, energidrikker, og ulike smakstilsatt og befestet farvann, hva er en mosjonist å gjøre?

Eksperter sier det kommer an på din smak – samt lengden og intensiteten på treningsøktene. Her er en titt på hvordan de ulike drinker måle seg.

Når jeg er veldig tørst, det eneste som er tingen er gode gamle H2O – helst kaldt. Men det er bare meg.

Er du noen som vil drikke mer hvis drikken er smaksatt (og det er mange av dere der ute)? Da er du bedre å drikke uansett ender opp med å hjelpe du drikker m malm når du trener. Poenget er hydrering.

The College of Sports Medicine anbefaler aromatiserte drikker når væskeerstatning er nødvendig under og etter trening for å forbedre smaken og fremme væskeerstatning.

Og hvordan vet du når væskeerstatning virkelig trengs?

Trene 1,5 timer til tre timer er lang nok til å rettferdigvæskeerstatning på grunn av svette tap “, sier Kristine Clark, Ph., FACSM, direktør for sports ernæring for Penn State University Park.” Hvor mye svette er tapt påvirker hvor mye natrium og kalium går tapt.

Jo lenger du trener og jo mer tungt du svetter, jo større er behovet for en sportsdrikk for å bidra til å erstatte disse mistet mikronæringsstoffer, sier Clark.

“En sportsdrikk kan gjøre mange gode ting for å øke energinivået uten komplikasjoner av fordøye og absorbere et måltid”, sier Clark.

I utgangspunktet en sportsdrikk tilbyr kroppen tre ting det kanskje trenger før, under eller etter kraftig mosjon

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …