gjær infeksjoner: over-the-counter behandlinger

Kvinners helse trender

Du kan behandle de fleste vaginal gjær infeksjoner med en over-the-counter vaginal krem ​​eller stikkpiller. Du kan kjøpe disse reseptfrie vaginale kremer og stikkpiller på de fleste store drugstores og supermarkeder.

importan; Det er mulig at den viktigste tittelen på rapporten Graves ‘sykdom er ikke navnet du forventet. Vennligst sjekk synonymer liste for å finne alternative navn (r) og uorden underavdeling (er) som omfattes av denne rapporten.

Vaginal kremer er vanligvis plassert inne i skjeden med en applikator for å drepe av gjær som forårsaker gjær infeksjoner. Vaginal kremer, noen ganger kalt “soppdrepende kremer,” vanligvis kommer pakket med en applikator som hjelper deg å måle riktig dose.

vanlige eksempler

Sørg for å lese alle pakken retninger nøye før du bruker noen vaginal krem ​​for å behandle en gjær infeksjon.

Noen vaginale kremer brukes bare ved sengetid, fordi de kan være rotete og lekke ut av skjeden i løpet av dagen. Noen av disse kremer kan komme med en aktuell vaginal krem ​​utformet for å bli brukt til åpning av vagina og omgivende vev (kalt “vulva”) og brukt eksternt, i stedet for å settes inn i skjeden. Den aktuell krem ​​kan hjelpe lindre kløe og behandle det ytre vevet mens vaginal soppdrepende krem ​​behandler gjær infeksjon.

Hvis du bruker en vaginal krem ​​for å behandle en gjær infeksjon, kan det være lurt å avstå fra sex hvis du bruker kondom eller pessar for prevensjon. Disse oljebaserte kremer kan skade lateks i et kondom eller pessar.

Noen av de samme medisiner (for eksempel klotrimazol og mikonazol) er produsert i vaginal tabletter eller stikkpiller å behandle gjær infeksjoner. Du setter disse inn i vagina og la dem dissolv; noen merker kaller dem “ovules” fordi de er oval-formet. Disse produktene ofte kommer pakket med en plast “inserter” som hjelper deg sette medisinen inn i skjeden.

En fordel med en stikkpille er at det er mindre rotete enn en vaginal krem ​​og mindre tilbøyelige til å sive ut i løpet av dagen. En annen fordel av tabletter eller suppositorier: de doser som brukes for færre dager, så er lindret tidligere.