forstå prostatakreft, en mann om gangen

Forstå prostatakreft, en mann om gangen

6 Kommentarer Skrevet

Forskere bruker genetiske sekvensering for å bedre behandlinger for menn med prostatakreft.

De med avansert prostatakreft kan ha svulster som er resistente mot vanlige hormonbehandlinger som lavere testosteron. Denne fasen kalles for kastrering resistent prostatakreft (CRPC) – når hormonelle behandlinger ikke lenger kontrollere kreft.

Ved hjelp av en individuell tilnærming, er forskerne forsøker å studere genetiske endringer i vev av metastatisk prostatakreft svulster å bedre forstå hvordan å behandle og få kontroll over kreften.

Forskningen kalles prostatakreft Legemiddel-optimalisert Genome Enhanced Therapy (FREMME) studie, og er sponset av Senter for Individualisert Medicine.

Menn med CRPC har mange behandlingstilbud som kan forlenge livet etter hormon terapi slutte å fungere. Men det er fortsatt ingen kur for CRPC. Også, det er ingen måte å forutsi hvordan hver enkelt pasient vil reagere på hver behandling.

Studien vil forsøke å forstå hvordan de tumorer i de innrullert svare på forskjellige behandlinger, basert på den genetiske informasjonen til deres individuelle tumorer.

Som en del av forskningen, er en biopsi tatt fra en av de steder i kroppen der prostata kreftsvulster har spredt. Vevet blir analysert i laboratoriet for å studere og test som legemidler fungerer best mot tumoren. Når behandlingen starter, blir deltakernes svulster nøye overvåket av medisinske onkologer med periodiske bildebehandling skanner for å se hvordan svulstene svare på de nye behandlinger.

Alle menn som er diagnostisert med kastrering resistent prostatakreft er kvalifisert til å delta i studien som

Kostnaden av stoffet er dekket for de første 12 ukene av studien i løpet av denne tiden to tumor biopsier utføres.

FREMME mål å hjelpe leger bedre forstå hvilke medikamenter for å foreskrive, basert på den genetiske sammensetningen av hver persons individuelle kreft, og hjelpe pasienter leve med en bedre kontroll over sin kreft.

For mer informasjon om PROMOTE studien, kan du ringe (507) 538-7623 eller besøke Senter for Individualisert Medisin side (http://mayoresearch./center-for-individualized-medicine/prostate-cancer-study.asp).

Følg meg på Twitter på @ SherylNess1. Bli med i diskusjonen på #livingwithcancer.

med

Sheryl M. Ness, R.N.

Følg på Twitter, @ SherylNess1

Folkens, jeg har hatt en ujevn vei, la meg fortelle deg !! Jeg har hatt to livreddende transplantasjoner på Fairview Hospital i Minneapolis der. Min Senior Year, ved Arizona State der, min Senior Year, jeg fikk Valley Fever !! Det er en sykdom, får du fra selv å være i Arizona-ørkenen der !!! Det er en Dust Sphore, og påvirker ikke de fleste, men det sikkert gjorde meg selv. Ut av de 12 Personer som fikk det da jeg gjorde det, jeg er den eneste som fortsatt lever !!!! Ja, Crazy sikkert. Og den energien jeg fikk av denne Kaffe, var bare Crazy !! Og de helsemessige fordelene, er virkelig kult Selvfølgelig,. Jeg ble fortalt, om dette Miracle Kaffe, og det er utrolig sikkert også. Den har en haug av disse elementene som brukes i alternativ medisin også. Men hvis du ser noe narkotika Commercial disse dager, kan du vurdere alternativ medisin også !! Komedien Guys, snakker om reklame på TV, med en liste over “bivirkninger” som de kaller dem også, som er lengre enn de gode tingene stoffet gjør også !!! Ikke for meg uansett. Jeg fant en løsning, og det handler Natural også !! Dette Kaffe, har disse gamle Sopp ekstrakter i det, og det smaker godt også. Se under, på en av de ting i det også !!; Ganoderma viser løfte i å redusere kolesterolnivået og lettelser allergi-relaterte betennelse i luftveiene, ifølge foreløpige bevis fra dyrebaserte studier. Her er en titt på flere av vitenskapen bak Ganoderma helsebringende effekter,. 1) kreft og immunsystemet, ofte brukt som et immunstimulerende av mennesker med kreft, har Ganoderma vist seg å styrke immunforsvaret, samt bekjempe kreft-celleproliferasjon . I en studie fra 2003 av 34 personer med avansert stadium kreft, for eksempel, tar Ganoderma i supplement form tre ganger daglig i 12 uker førte til en betydelig økning i T-celler (kjent for å spille en sentral rolle i immunforsvaret) .; Lab tester på brystkreftceller, i mellomtiden, fant at å kombinere ekstrakter av Ganoderma og grønn te økt sopp evne til å bremse kreftcellevekst,. 2) antioxidant fordeler; Flere små studier har antydet at regelmessig bruk av Ganoderma kosttilskudd kan øke nivåene av antioksidanter, forbindelser tenkt å beskytte mot sykdom og aldring,. 3) lindring av urinveissymptomer; i en 2008 studie av 88 menn med urinveissymptomer, fant forskerne at Ganoderma var signifikant bedre enn placebo i å gi symptomlindring,. Ved hjelp av Ganoderma for Helse, Ganoderma er tilgjengelig i kapsler og flytende ekstrakter, som begge kan finnes på helsekostbutikker. Du kan også ta ganoderma i te eller kaffe form, men pass på at smaken kan være bitter, http:. //altmedicine.about.com/od/herbsupplementguide/a/ganoderma.htm; Www.HealthyCoffeeBean.com

Dette svaret er for Anne. Mange ganger, den genetiske make-up av noen kreftceller endre seg etter innledende eller etterfølgende behandlinger. Dette er grunnen til at det ville være viktig å vevsprøver fra dagens plassering av prostatakreft. Svulsten kan være resistente mot hva som fungerte tidligere. Dette er hovedideen bak studien – for å finne ut hvordan hver enkelt svulst er unik og danne en behandlingsstrategi for å bedre kontrollere kreft for den bestemte personen.

I Tyskland har en prosess som kalles transuretral hypertermi blitt brukt med stor suksess i omtrent tjuefem år. Det er svært lav kostnad og overlevelsesraten er noe som ingen amerikanske metoden har kommet nær. Hvorfor er det ingen kliniske studier utlyst og hvorfor amerikanske leger tilsynelatende får ingen informasjon om det?

Min mann har nettopp startet hormonbehandling etter Ptil gikk til undetectable etter operasjonen, krøp opp igjen, tilbake til undetectable etter stråling, nå snikende opp sakte. Er det noen genomiske studier fra sin opprinnelige patologi før kreften dukke opp som en svulst. Nåværende bein skanne var negativ. Takk

Dean, takk så mye for å dele bloggen din. Skrive om kreft opplevelsen er så verdifull for deg, så vel som andre overlevende. Holde en løpende journal (eller blogg) kan bidra til å reflektere over dine følelser og følelser og hjelpe deg å holde kontakten med andre, som er så viktig! Jeg oppfordrer deg til å fortsette å skrive og dele med andre.

Jeg har startet en kreft blogg og ønsker å vite om kan legges til bloggen din nettside,. Takk;. Dean

Har avansert prostatakreft som har sluttet å reagere på hormonbehandlinger,. Er i ferd med å begynne å ta flere medisiner som er rettet mot CYP17 enzym (abirateronacetat eller Zytiga) .; Enige om å gjennomgå to tumor biopsier.