besøker theernment primære immunsvikt klinikk

Besøke Clinic

Den theernment Primær immunsvikt (PID) Clinic ligger på theernment dighetene) Clinical Center.

Hvis du og legen din finner ut at du vil ha nytte av å komme til PID Clinic, klikk på linkene nedenfor for svar på noen grunnleggende spørsmål om klinikken.

Se en FAQ om theernment PID Clinic (PDF).

Hvis du er interessert i å komme til PID Clinic, diskutere dette alternativet med din personlige lege eller spesialist.

Du må bli henvist til PID Clinic av legen din. Legen din må sende PID Clinic ansatte følgende informasjon

Henvisende leger bør kontakte Cathleen frein eller Mary Garofalo for detaljer om hva slags informasjon de skal gi.

Fax eller sende informasjonen og poster spurt av FedEx * til

C. frein, dighetene; 10 Center Drive; Building 10, Room 12C-103; Bethesda, MD 20892- 1899; Telefon: 866-857-5274 eller 301-402-1006; Fax: 301-451-5680; * FedEx kontonummer tilgjengelig ved forespørsel til freinc ​​@ mailernment

Våre leger vil varsle legen din og deg om sin beslutning i posten i ca 6 til 8 uker. Hvis våre klinikere finner ut at du vil ha nytte av å komme til PID Clinic, vil du og din familie vil bli invitert. Vår kliniske personalet vil sende deg en kopi av theernment Pasienthåndboka (PDF) og en kopi av theernment Screening Samtykke før besøket toernment.

Ditt besøk til klinikken er gratis, så det er ingen grunn til bekymring om din forsikring vil dekke ditt besøk. Imidlertid vil den opprinnelige reiseutgifter dekkes ikke.

For de som kommer fra utenfor Washington, DC, metroområde, er noen overnatter boliger på theernment campus på barne Inn. Det er også mange hoteller og moteller praktisk til offentlig transport i area.ernment gir ikke sats refusjon for de fleste lokale overnatting.

Planlegg å bo i minst en hel dag (ca. åtte timer) for testing og evaluering. Noen diagnostiske tester ta to dager å fullføre, så du må kanskje tilbake til klinikken for en halv dag oppfølgingsbesøk.

Under besøket, kan du forvente følgende

Av spesiell interesse for foreldre tens klinisk senter)

Barn og kliniske studier (National Heart, Lung, and Blood Institute)

Theernment Clinical Center tilbyr mange tjenester til sine besøkende, inkludert rådgivning, et forretningssenter og rekreasjon. For mer informasjon, besøk theernment klinisk senter Pasient Services nettsted.

Våre medarbeidere er forpliktet til å hjelpe deg bedre administrere din sykdom.

Etter eksamen på klinikken er fullført, kan du bli tilbudt muligheten til å delta i pågående kliniske studier på theernment. Kun våre klinikere kan avgjøre om du er kvalifisert til å delta.

Alternativt kan du bli informert om primære immunsvikt sykdommer studier som du kan være kvalifisert til kliniske sentre utenfor theernment.