behandlinger for brystkreft

Brystkreft behandlinger blir bedre hele tiden, og folk har mange flere alternativer i dag enn noen gang før. Med så mange valg, er det en god idé å lære så mye som mulig om de som kan hjelpe deg mest.

Incidenc; Brystkreft er den vanligste kreftformen hos gravide og barselkvinner og forekommer hos ca 1 av 3000 gravide kvinner. Den gjennomsnittlige pasienten er mellom 32 til 38 år og fordi mange kvinner velger å utsette barnefødsler, er det sannsynlig at forekomsten av brystkreft i løpet av svangerskapet vil øke; Patholog; Brystkreft patologi er lik i alderstilpassede gravide og drektige kvinner. Hormon reseptor analysene er vanligvis negative i gravid brystkreft …

Legen din vil tenke på et par ting før hun anbefaler en behandling for deg

Din alder, hvis du har gått gjennom overgangsalderen, andre helsemessige forhold du har, og dine personlige preferanser også spille en rolle i denne beslutningsprosessen.

Noen behandlinger fjerne eller ødelegge sykdom i brystet og nærliggende vev, for eksempel lymfeknuter. Disse inkluderer

Andre behandlinger ødelegge eller kontroll kreftceller over hele kroppen

Du kan få kjemoterapi, hormonbehandling, eller målrettet terapi sammen med kirurgi eller stråling. De kan drepe eventuelle kreftceller som ble etterlatt av andre behandlinger.