behandling for kvinners inkontinens

Inkontinens / OAB Trender

Hvis du har urininkontinens, kan du ta noen skritt på egen hånd som kan stoppe eller redusere problemet.

Bekkenbunnen (Kegel) øvelser kan hjelpe kvinner som har noen form for urininkontinens. 1 Disse øvelsene er spesielt nyttig for stressinkontinens. Men de kan også hjelpe urgeinkontinens.

Å miste vekt hjelper ofte stressinkontinens. Husk at effektiv vekt -Tap programmer avhengig av en kombinasjon av kosthold og mosjon.

Hvis du vil vite mer, kan du se

Noen ganger gjør endringer i livsstil kan hjelpe med urgeinkontinens. Prøv å identifisere eventuelle matvarer som kan irritere blæren -inkludert sitrusfrukter, sjokolade, tomater, eddik, meieriprodukter, aspartam, og krydret mat-og kutte ned på dem. Også unngå alkohol og koffein.

Vektreduksjon; Fitness; Spise sunt.

Hvis du røyker, prøver å avslutte. Dette kan redusere hoste, som kan redusere problemet med inkontinens. For mer informasjon, slutte å røyke.

Inkluderer frukt, grønnsaker, bønner og helkorn i kosten hver dag. Disse matvarer er høy i fiber; Drikk rikelig med væske, nok slik at urinen er lys gul eller klar som vann; Få litt mosjon hver dag. Prøv å gjøre moderat aktivitet minst 2 ½ time i uken. Eller prøve å gjøre høy aktivitet minst 1 ¼ timer i uken. Det er greit å være aktiv i blokker på 10 minutter eller mer i hele dagen og uken; Ta en fiber supplement, for eksempel citrucel eller Metamucil, hver dag om nødvendig. Les og følg alle instruksjonene på etiketten; Tidsplan tid hver dag for avføring. Å ha en daglig rutine kan hjelpe. Ta deg god tid og ikke press når du har avføring.

Ta forholdsregler for å unngå forstoppelse